31.05.2017

SOCO Frokostseminar med strålende tilbakemeldinger!

Vår Øyvind Utby engasjerte med foredraget Smidige testprinsipper. Med over 80 entusiastiske deltakere i Oslo, og 25 like så i Trondheim, ble det topp stemning!

SOCO inviterer til frokostseminar 4 ganger i året, og mandag 22. mai og onsdag 31. mai sto smidig testing på programmet. 

Øyvind fortalte om hvordan smidige prinsipper kan, og bør, bygges inn i den funksjonelle testingen, både underveis i iterasjonene og i akseptanse av en release. Med utgangspunkt i sitt siste prosjekt, en 2 års pågående reise i et stort web-utviklingsprosjekt, delte han både egne erfaringer, tips og trender samt resultater fra nylig forskning. 

Øyvind har bred erfaring fra utviklingsprosjekter, både som utvikler, designer, testleder og prosjektleder/scrummaster. Han har ofte ledet innføring av smidige prosesser, smidige test-prinsipper og -metode, testautomatisering og brukertesting. 

Vi gleder oss til neste SOCO Frokostseminar i august/september. Vel møtt! 

Presentasjon Smidige testprinsipper (pdf)

"Nyttige oppsummeringer og gode poenger som kan brukes i egen planlegging. Kunnskapsrik foreleser og god formidlingsevne!" Deltaker i Trondheim