Vil du lære mer om sikkerhetstest, estimering eller utforskende testing? →

Soco Academy

Estimering - tips & triks

18. Oktober 2018
kl. 08:30 - 12.00
KS Agenda, Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo


I dette halvdagskurset vil du bli kjent med basisteknikker og prinsipper for estimering. Du vil få lære de beste tipsene, triksene og tommelfingerreglene for at å kunne gjøre enda bedre estimeringer.


Frans Dijkman
Foredragsholder

Frans Dijkman

SOCO

Estimering av testoppgaver er en aktivitet som ofte blir glemt eller ignorert. Utfallet er uansett at det ikke blir gjort. Ofte er problemet manglende grunnlag, med dårlig kravspesifikasjon som ikke gir et godt helhetlig bilde av situasjonen.  

I dette kurset vil Frans gå gjennom basisteknikker og prinsipper for estimering. Han vil ta for seg ulike eksempler, testheuristikker og tommelfingerregler som gjør det enklere å implementere estimering i din arbeidshverdag.

Som kursdeltaker vil du lære:

Kurset passer for testere og testledere som jobber med testplanlegging. 
Kurset holdes på norsk.

Om kursholder

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag både på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim. 

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian Testing Board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension med mer. 

Pris

Pris 4.500,-
Early bird pris før 18. August 4.000,-

Faktura sendes per epost etter påmelding med betalingsfrist på 14 dager.

Fyll ut dersom denne er en annen enn angitt over