Vil du lære mer om sikkerhetstest, estimering eller utforskende testing? →

Soco Academy

Sikkerhetstest for funksjonelle testere

9. Oktober 2018
kl. 08:30 - 12:00
KS Agenda, Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo


I dette halvdagskurset vil du få en introduksjon av sikkerhetstest og hvordan du som funksjonell tester kan bruke dette i din hverdag. I løpet av kurset vil alle deltagerne få hjelp til å bygge en testlab for å gjennomføre enkle sikkerhetstester på sin egen PC.


Frans Dijkman
Foredragsholder

Frans Dijkman

SOCO

Det er stor enighet i fagmiljøet om at sikkerhetstesting bare blir viktigere. Økende grad av interaksjon mellom systemer, utveksling av data og krav til både åpenhet og sikker data, gjør at tidlig sikkerhetstesting kan spare prosjekter for både tid og utgifter. 

Med dagens tilgjengelighet på sikkerhetstestverktøy, kombinert med verktøyenes standardkonfigurering, kan også funksjonelle testere tidlig få et innblikk i sikkerhetstilstanden på den aktuelle applikasjonen eller systemet. Basert på utfallet av din egen sikkerhetstest, vil du kunne ta bedre beslutninger ovenfor videre, og eventuelt mer omfattende, sikkerhetstesting.

Alle kursdeltakere vil få hjelp til å installere en komplett sikkerhetstestlab på sin egen PC med bruk av Open Source Software (VMware Kali Linux og andre ressurser). Deretter vil Frans, sammen med kursdeltakerne, gå gjennom noen verktøy slik at alle kan få øve på installerte testapplikasjoner og systemer. Frans vil også gi smarte tips og triks slik at kursdeltakerne kan gjennomføre de viktigste sikkerhetstestene rettet mot applikasjoner og servere.

Kurset passer for deg som funksjonell tester som ønsker å utvide din portefølje med testkunskaper.

Husk å ta med PC samt lader. 


Om kursholder

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag både på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim. 

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian Testing Board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension med mer. 

Pris

Pris 4.500,-
Early bird pris før 18. August 4.000,-

Faktura sendes per epost etter påmelding med betalingsfrist på 14 dager.

Fyll ut dersom denne er en annen enn angitt over