Kurs

Introduksjon til Python for testere

For deg som ønsker å lære hvordan Python kan gjøre testhverdagen lettere


Lyst til å automatisere repetitive oppgaver? Hvordan kan jeg bruke Python for å gjøre hverdagen min lettere som tester?


Trym Erik Nielsen
Kursholder

Trym Erik Nielsen

SOCO

Lær deg basisferidighetene og verktøyene du trenger for å kunne komme i gang med skripting av Python som tester. Python er et relativt enkelt programmeringsspråk som har blitt mer populært i det siste. Mange beskriver språket som et veldig allsidig og raskt å sette seg inn i.

Kurset vil kunne hjelpe deg som ønsker å automatisere  repetitive og kanskje kjedelige oppgaver i en testers hverdag. 


Du vil lære:

Kurset kan tilpasses ditt nivå, uavhengig om du har null erfaring med Python eller har sett på det noe selv og ønsker å vite mer. Det du trenger er PC eller mac, og administratorrettigheter på din enhet for å gjennomføring korrekt installering. 

Om kursholder

Trym Erik Nielsen er entusiastisk og nysgjerrig testutvikler, utdannet ingeniør med en Bachelor of Science in Aeronautical and Astronautical engineering fra Purdue University i USA. Han har prosjektkompetanse fra flere bransjer og industrier som blant annet olje- og gassindustrien, shipping, helse og andre offentlige tjenester. Trym Erik har også jobbet som frivillig forskningsassistent ved Universitetet i Oslo hvor han fikk forskningserfaring innenfor fluid mekanikk, data analyse, og eksperimentell fysikk

Trym Erik har erfaring med både funksjonell og teknisk testing, koordinering av testaktiviteter, automatisere funksjonelle tester og testdata ingeniør. Han kan en rekke programmeringsspråk som C#, Python,  Java, SoapUI, samt har erfaring med flere testverktøy som TestRail, Jira, SQL, SoapUI, HP LoadRunner, HP ALM og HP UFT. 

I tillegg har Trym Erik tatt flere sertifiseringer som TMap Next Test Engineer, ISTQB Foundation Level og ISTQB Advanced Test Automation Engineer, og er sertifisert i HP testautomatiseringsverktøyet UFT.

Trym Erik mener at programmering er for alle og deler gjerne av sin erfaringer og kunnskap, både med kurs og foredrag. 

Trym Erik Nielsen på LinkedIn

Nysgjerrig på dette kurset?

Send en uforpliktende e-post til Tuva Narbuvold