Kurs

ISTQB Foundation kurs - På norsk!

Få grunnmuren på plass med ISTQB sertifisering! Kursdato 22. - 24. november 2021


Ønsker du å formalisere dine testkunnskaper? Få grunnmuren på plass med det internasjonale anerkjente sertifikatet ISTQB Certified Tester Foundation Level med pensum på norsk.


Frans Dijkman
Kursholder

Frans Dijkman

Software er integrert i alles hverdag. Når den feiler, ikke fungerer slik den skal eller som forventet kan konsekvensene bli både store og til tider livsfarlig. Testing av software for å unngå disse feilene blir stadig viktigere, og behovet for kunnskap om metode, prosesser og "best practise" øker. 

Dette kurset passer for deg som ønsker å formalisere dine testkunnskaper, eller er ny innen testing. Kurs og eksamen vil legge grunnmuren for dine testkunnskaper og terminologiforståelse.  

Kurset er basert på ISTQB pensum, revidert i 2018 og oversatt til norsk i 2019. Gjennomføringen av kurset vil gjøre deg godt forberedt til eksamen. Bestått eksamen gir deg sertifiseringen ISTQB Software Tester, Foundation Level (CTFL). 

Sertifikatet er internasjonalt anerkjent og beviser at du kjenner til dokumentert metodikk i ditt testarbeid. ISTQB Foundation er også en forutsetning for å ta ISTQB Advanced eller ISTQB Plug-in sertifiseringer. 

På kurset vil du: 

Praktisk informasjon om kurset

Merk: Påmelding til eksamen og betaling av eksamensavgift må kursdeltaker gjøre på egenhånd

Påmelding og mer informasjon om eksamensdatoer kan du finne på ISTQB Norge sine hjemmesider www.istqb-norge.no.  Første aktuelle dato for eksamen etter kurset er torsdag 25. november. Eksamenen varer i 1 timer og består av flervalgsspørsmål på norsk. 

Om kursholder Frans Dijkman

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim. 

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian testing board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension og mange fler. 

Frans Dijkman på LinkedIn

OM ISTQB

ISTQB - International Software Testing Qualifications Board - er verdens største organisasjon som jobber med profesjonalisering av software testing. De utvikler pensum og eksamener innen software testing på ulike nivåer for å kunne formalisere kunnskapen og gi en standard for beste praksis. Pensum er utviklet for tre ulike kunnskapsnivåer: Foundation, Advanced og Expert-nivå.

Ønsker du dette kurset for din bedrift?

Vi kan tilpasse kurset så det passer dine behov! Send en uforpliktende e-post til Tuva Narbuvold