07.03.2019

Et nytt kapittel - SOCO Sverige!

I kveld var vi på besøk hos SOCO Sverige som nylig har startet opp i Stockholm. De holdt i kveld sin første After Work kombinert innflyttningfest. Vi gratulerer og gleder oss til å være med på reisen!

Da vi startet SOCO for seks år siden var ønsket å skape en drømmearbeidsplass – fokusere på menneskene, verdibasert ledelse, enkelhet, åpenhet, raushet og involverende!  Kenneth, Keyhan og jeg hadde anledning til å forme selskapet fra starten! Da er det fantastisk å se tilbake på at grunnphilosofien, visjon, kjerneverdier og en god plan har overgått alle drømmer – SOCO er kåret til Norges beste arbeidsplass ved flere anledninger og får fantastiske tilbakemeldinger fra kunder.  Hva mer kan man be om? En strålende arbeidsplass og fantastisk tilbakemeldinger fra kunder! Vi er både ydmyke og gleder oss til fortsettelsen i Norge, samtidig som vi ønsker å skape samme entusiasme og glede i Sverige.

Nå begynner et nytt kapittel! Vi utrolige glade for at vi har med Olof og Sandra på laget. Nå begynner en ny reise med fokus på menneskene, verdibasert ledelse, enkelhet, åpenhet, raushet og involverende! Vi vet det blir hardt arbeid og utfordringer på veien! Viktig med rett fokus og utholdenhet. Vi tror Olof og Sandra har egenskapene som skal til for å skape en strålende arbeidsplass og fantastiske tilbakemeldinger fra kunder!Marius Mæle

Daglig leder og gründer av SOCO Norge