26.11.2018

Frans Dijkman med todagers kurs for Helse Nord IKT

Når Helse Nord tok kontakt og lurte på om vår Frans Dijkman kunne slå sammen tre av sine kurs og kjøre det for dem over to dager, stiller selvfølgelig Frans opp!

Gjennom SOCO Academy tilbyr SOCO flere kurs innen en rekke temaer som vi kan spesialtilpasse for bedrifter og mindre grupper. Men å slå sammen tre kurs, er ikke en forespørsel vi får så ofte. Det er likevel ikke noe problem for Frans Dijkman! 

Han kombinerte sine tre kurs; Sikkerhetstest for funksjonelle testere, Utforskende og scenariobasert testing - teori & praksis og Estimering - tips & triks! Resultatet ble to flotte kursdager for Kvalitetsseksjonen ved Helse Nord IKT. 

Takk for et veldig bra kurs! Kursdeltaker

Frans har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag både på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim. 

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian testing board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension og mange fler. 


Vi synes det er strålende at Frans deler av sin kunnskap og erfaringer på denne måten! Tusen takk Frans! 


Ønsker du mer informasjon om vårt kurstilbud? Send en uforpliktende epost til post@soco.no