30.08.2018

Fullt hus på SOCO Frokostseminar!

Det var en engasjert gjeng som kom for å høre Lars Flågan og Roger Hoem-Martinsen fortelle om testarbeidet hos Norsk Rikstoto. Det var tydelig at mange var nysgjerrige på temaet; "Hvordan vi hindrer galopp hos Norsk Rikstoto!"

Norsk Rikstoto er i en særposisjon ved å være en av to enerettsaktør på spill i Norge. De er opptatt av at kunden skal kunne ta informerte beslutninger og at spillet foregår på en ansvarlig måte. De siste årene har Norsk Rikstoto fokusert på å implementere løsninger som også gir kundene bedre opplevelser. 

Fra å se på IT-leveranser som et prosjekt, ses IT-leveransene nå som kontinuerlig produktutvikling. Leveransetakten har økt drastisk de siste årene og det, kombinert med bruken av smidige team med kvalitetsbevisste medarbeidere, har ført til bedre kvalitet for kunden. 

Lars og Roger fortalte i dag om endringene i Norsk Rikstoto som følge av dette kvalitetsløftet. De delte av sin erfaring med kulturen, prosessene, verktøyene og hvordan de forskjellige disiplinene jobber sammen. 


Lars Flågan er CTO i Norsk Rikstoto og har de siste årene jobbet med å modernisere deres IT leveranser på strategisk og taktisk nivå. 

Roger Hoem-Martinsen er seniorkonsulent i SOCO og har erfaring som test- og releaseleder, funksjonell tester, testutvikler og utvikler. Han har en rekke ISTQB sertifiseringer og sterk kompetanse innen testautomatisering.

Tusen takk til Lars Flågan og Roger Hoem-Martinsen for at dere delte av deres kunnskaper og erfaringer! 


Presentasjon (PDF): Hvordan vi hindrer galopp hos Norsk Rikstoto v/ Lars Flågan og Roger Hoem-Martinsen