20.03.2018

SOCO = Norges Beste Arbeidsplass!

SOCO er blitt kåret til Norges Beste Arbeidsplass av Great Place to Work! Vi er super stolt av alle i SOCO-gjengen som sammen skaper det beste stedet å jobbe! Vi i feirer med kakefest og tar turen ut til alle våre medarbeidere med kake i dag!

Siden etableringen av SOCO for 5 år siden har vi vært kompromissløse på ansettelser, og det har gitt oss en strålende gjeng med engasjement, integritet, driv og nysgjerrighet!  

Det er tredje gang SOCO er kåret til Norges Beste Arbeidsplass og vi i SOCO er ydmyke og beæret over tilbakemeldingen dette innebærer fra våre medarbeidere.

I ekte SOCO-stil feirer vi med kakefest! Marius, daglig leder, fyller caravellen med kaker til hele gjengen og så besøker vi alle våre medarbeidere i løpet av dagen. 

​Ledelsen har klart å skape et selskap som har mange faglige og sosiale aktiviteter og dette har skapt et veldig godt team som støtter og hjelper hverandre i og utenfor arbeid. Tilbakemelding fra medarbeiderundersøken

Great Place to Work Norge gjennomfører årlig en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap. I år har over 200 bedrifter og 31 000 ansatte vært en del av undersøkelsen. Basert på resultatene har Great Place to Work Norge rangert de beste virksomhetene innenfor fire ulike kategorier basert på størrelse. Og i kategorien "20-50 medarbeidere" sto altså SOCO på førsteplass i år!  

Tusen takk til alle våre medarbeidere som er med på å gjøre SOCO til Norges Beste Arbeidsplass!