06.12.2018

=Oslo Juleboka! Årets julegavetips fra SOCO!

​Julen er for mange en tid for tradisjoner og for SOCO er det intet unntak. Årets julegave er som alltid =Oslo Juleboka, og i år med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata. En flott gave som vi oppfordrer alle til å kjøpe! God jul og godt nytt år!!

Julen er en tid for å glede andre og da er det ekstra fint å glede de som kanskje trenger det litt ekstra. =Oslo Juleboka er årets viktigste inntektskilde for =Oslo-selgerne, som får halvparten av utsalgsprisen for hver bok. Gjennom juleboka får rusavhengige og vanskeligstilte sjansen til å møte andre mennesker på like fot.

I år er temaet "Møtet" og 35 ulike mennesker deler sine historier om viktige møter de har hatt i sitt liv. Noen av historiene er morsomme, noen forteller om hendelser som fikk dem til å endre livet sitt – og noen av tekstene i denne juleboka er både tankevekkende og dypt alvorlige. Virkelig flott lesning i juletiden! 

Vi oppfordrer alle andre selskaper til å spre litt ekstra glede nå i jula, og kan trygt anbefale anbefale = Oslo Julebok! 

Ønsker deg en riktig god jul og et strålende nyttår!