11.10.2018

SOCO på presentasjonskurs om formidling med Torunn Meyer

SOCO har nok en gang gjennomført presentasjonskurs med Torunn Meyer. Denne glade gjengen var strålende fornøyd med gode tips og viktige verktøy de kan ta med seg videre.

I løpet av to dager har en liten gruppe fått øve seg på hvordan de kan bli bedre på å presentere foran andre. Dette er noe alle egentlig gjør hele tiden. Om det er i eget team, på et større møte, i et foredrag på eller en lyntale, eller bare i en beskjeder som blir gitt rundt middagsbordet hjemme. 

Det å presentere kan være så mye mer enn innholdet, når man også legger vekt på formidling. Og det er nettopp formidling Torunn Meyer, skuespiller og kursholder, brenner for. Torunn har over 23 års erfaring som skuespiller og har de siste 13 årene i tillegg holdt kurs og workshops innen presentasjonsteknikk og formidling for offentlig sektor, privat næringsliv og politikk. Som utøvende skuespiller vet hun hvor viktig det er å kunne formidle godt for å få frem det budskapet man vil dele. Basert på teknikker og virkemidler fra teater og idrett, hjelper hun kursdeltakerne med å nå sitt potensial som formidler. 

Det var en fornøyd gjeng som fikk testet ut nye teknikker, tips og grep for å kommunisere tydeligere og bedre. Vi gleder oss til å se dem i aksjon fremover! 

Kurset gav mange gode innspill og fine tilbakemeldinger! Veldig bra! Kursdeltaker