26.02.2018

SOCO Academy sine første kurs er holdt!

VI er kjempefornøyd med en strålende kursuke med Lloyd Roden på KS Agenda. Nå har alle fått tilbakemelding på eksamenene sine også og vi håper alle er fornøyd med de nye sertifiseringene sine!

I 2018 lanserte vi SOCO Academy hvor SOCO tilbyr kurs og sertifiseringer. Først ut var kursholder Lloyd Roden. 

I løpet av en uke holdt han flere ulike kurs og sertifisering. Han startet med et todagers kurs, samt eksamen, innen ASTQB Mobile tester. Vi ser at denne sertifiseringen blir stadig mer aktuelt med smarttelefonens utvikling. 

Deretter hold Lloyd et todagers kurs med eksamen innen ISTQB Agile tester som er høyst relevant for de fleste organisasjoner.

Lloyd avsluttet uken med et heldagskurset "Test Manager’s essential toolkit workshop", et engajsertende og praktisk orientert workshop. 

Konkret og direkte anvendbart. Inspirerende! Deltaker, Test Manager’s essential toolkit workshop

Faglig påfyll er viktig både for å holde seg oppdatert og få muligheten til å se sin arbeidshverdag i et litt annet perspektiv enn vanlig. Fordelen med faglig påfyll i fysiske grupper, er at du kan være med på å dele erfaringer og slik få inspirasjon til å takle dine arbeidsoppgaver på en bedre måte. 

SOCO Academy har flere nye kurs på kalenderen og Lloyd Roden kommer også tilbake. Les mer om våre kurstilbud på www.soco.no/academy 

Flink og engasjert kursholder, godt kursmateriale og fint med liten gruppe! Deltaker, ISTQB Agile tester

Lloyd Roden og SOCO har samarbeidet i flere år, det gleder oss å nå kunne tilby kurs med Lloyd. Han har jobbet med software testing i over 30 år og har, som oss i SOCO, en stor lidenskap for faget. Han er en engasjerende kursholder med høy fagkunnskap og har vært foredragsholder ved flere av SOCO sine frokostseminarer samt holdt kurs for våre medarbeidere.

Lloyd Roden