20.11.2017

SOCO Frokostseminar med strålende tilbakemeldinger!

Vår kollega Frank Skjærstad rundet av sin foredragsturne denne høsten med foredraget "Seriously how hard can it be?" på SOCO Frokostseminar i dag og fikk strålende tilbakemeldinger!

Frank har over 15 års erfaring som testleder og tester, og har gjennom flere år vært testleder i multinasjonale prosjekter med stor teknisk kompleksitet fra både kunde- og leverandørsiden. I dag delte han av sin erfaring fra da Nordens største teleoperatører introduserte IMS - IP Multimedia Subsystem. 

Midt i det store teknologiskifte i telekommunikasjonsbransjen som vi nå står i, kan små ting som et lite nytt symbol i displayet på telefonen din, skjule store og komplekse endringer. Som tester får man ofte høre «Hvor vanskelig kan det egentlig være?». 

Frank avslørte i sitt foredrag utfordringene og kompleksiteten som ligger under overflaten, og hvordan små detaljer kan skille mellom suksess og katastrofe. Publikum fikk høre om hvordan testingen ble organisert, hvordan de løste utfordringene sine og noen av de spesielle testteknikkene som ble benyttet. 

Frank har holdt samme foredrag med strålende tilbakemeldinger både på Testdagen Odin 2017 i Oslo og under Agile Testing Days i Berlin nå i november. SOCO er stolte over at Frank er en attraktiv foredragsholder og ønsker å dele av sin kunnskap. 

Tusen takk til vår kollega, Frank Skjærstad, som delte av sine erfaringer i dag!

Presentasjon Seriously, how hard can it be? Frank Skjærstad (PDF) 


Interessante erfaringer, dyktig til å presentere og ærlig på riktig måte Deltaker, SOCO Frokostseminar 20. november 2017