17.10.2017

SOCO fyller 5 år!!

SOCO fyller 5 år i oktober! Fra tre grunderes ide, har SOCO blitt Norges testpartner med over 35 engasjerte konsulenter. Det har vi selvfølgelig feiret!

1. Oktober 2012 så SOCO dagens lys. Våre gründere Keyhan Farahaninia, Kenneth Stensrud Olsen og Marius Mæle hadde navn og ide på plass. Målet var en skape en konsulentbedrift med høyt faglig nivå innen software testing – en nisjebedrift, heleid av gründere og medarbeidere, med fokus på medmenneskelige egenskaper og engasjement. I tillegg skulle SOCO bidra til å gjøre verden litt bedre, og det ble bestemt at 1 % av omsetningen skulle gå til samfunnsengasjement.

I løpet av det første året ble det holdt over 200 intervjuer for finne de riktige kollegaene, og SOCO begynte og finne sin form. Verdier kom på plass, partnersamarbeid ble knyttet, kundeforhold etablert og SOCO valgte et samarbeid med Deaf Aid som samfunnsengasjement.  

Siden den gang har SOCO økt jevnt og trutt, og dag teller vi over 35 flotte konsulenter som alle bidrar inn til at SOCO utvikler seg. Både i 2015 og 2016 ble vi kåret til Norges Beste Arbeidsplass av Great place to Work og i 2017 hadde vi gleden av å overrekke 802 000 til Deaf Aid. Vi er kjempe stolt hva SOCO er i dag!  En arbeidsplass hvor folk trives og som de er stolte av. Hvor vi har en frihet til å være fleksible og tilpasse oss, hvor faglig engasjement verdsettes og hvor vi til slutt bidrar til at andre får det bedre gjennom vårt samfunnsengasjement.

Vi er ydmyke ovenfor den flotte gjengen vi er blitt og gleder oss til hva fremtiden vil bringe!  

Hipp, hipp hurra!!