21.03.2017

SOCO gir 802 000 til Deaf Aid

SOCO er et selskap som engasjerer seg i samfunnet og gir 1 prosent av omsetningen til samfunnsbidrag. Vi er kjempefornøyd med å overlevere kr. 802 000 til Deaf Aid for 2016!

Deaf Aid er en norsk organisasjon med visjon for å arbeide for inkludering av døve i det afrikanske samfunnet og med fokus på døve barn og unge i Kenya. Gjennom å påvirke og aktivt arbeide for bedre skolegang/utdanning, styrke tilgang og kvalitet på tegnspråket, gi kunnskap og støtte til foreldre og generell informasjon på alle plan i samfunnet vil det føre til en holdningsendring og gi en bedre hverdag og fremtid for døve i Kenya og Afrika.

Siden 2012, har SOCO samarbeidet med Deaf Aid og sammen etablert SOCO Academy i Nairobi, Kenya. Målet med SOCO Academy er å gi utdannelse innenfor software testing til unge døve i Kenya og Tanzania. Tre grupper med over 50 studenter har gjennomført undervisning i software testing. I tillegg til undervisning, basert på ISTQB Foundation, har gruppen også etablert tegnspråk for testfaglig terminologi. Vi har etablert praksisplasser hos bl.a. Safaricom som gir verdifull erfaring og styrker mulighetene for et fremtidig arbeidsliv for de unge.

SOCO er stolte og ydmyke for å kunne bidra til en solid organisasjon med fantastiske mennesker. Som Deaf Aid sier "en liten organisasjon med store resultater"!


Følg Deaf Aid i stort og smått på deres facebookside!