03.11.2017

SOCO Konferansen 2017

Hvert år drar hele SOCO-gjengen på konferanse. I år holdt vi vår egen! Introducing: SOCO Konferansen 2017!

I SOCO legger vi stor vekt på faglig utvikling og drar vært år til en konferanse. Tidligere har vi dratt til Agile Testing Days Berlin og EuroSTAR både i Dublin og Stocholm. I år valgte vi å holde vår egen - SOCO Konferansen 2017! 

Vi tok turen til flotte Voksenåsen hotell & konferansesenter, og arrangerte to dagers konferanse med temaene estimering og accelerated testing i fokus. 

Magne Jørngensen sitt heldagskurs tok for seg estimering, som vi mener at testere bør gjøre, både i smidige team og hele prosjekter. Magne presenterte  en kombinasjon av funn fra akademia, sin siste forskning og sin egne praktiske erfaring med estimering. Vi fikk svar på hvilke effekter som gjør at vi over- og underestimerer og gode tips på strategier og metoder for å bli bedre på å estimere. 

Lloyd Roden tok for seg accelerated testing, som i tidskritiske situasjoner kan være forskjellen på en katastrofeleveranse og en leveranse som går helt greit. Denne effektive måten ble testet i flere praktiske og morsomme øvelser, og gav oss masse inspirasjon til hvordan vi kan effektivisere testarbeidet i organisasjoner. 


Vi delte oss i mindre grupper som la ekstra godt til rette for mange gode diskusjoner, erfaringsutvekslinger og en økt bevisstgjøring på hvordan vi skal jobbe fremover. 

På kvelden ble det selvfølgelig quiz og felles middag. I tillegg fikk vi en før-presentasjon av TestRadar 2018 som skal lanseres i januar - det gleder vi oss til! 

Takk for to flotte dager - SOCO Konferansen er kommet for å bli!

 

Magne hold et veldig bra workshop med mange gode teknikker som blir bra å ta med inn i nye og eksisterende prosjekter. Fra Lloyd fikk vi nok et strålende workshop, hvor teori blir formidlet på en gøy og lærerik måte! Deltaker