11.12.2017

SOCO Konsulentpriser 2017

SOCO-prisene for 2017 er blitt delt ut! Årets Konsulent ble Børge Brynlund og SOCO Initiativtakerprisen gikk til Frank Skjærstad, Geir Maurud og Geir Lien. Gratulerer til dere alle og takk for fantastiske bidrag i 2017!

Hvert år deler SOCO ut Årets konsulent- og Initiativtakerprisen under årets julebord. I helgen feiret vi et fantastisk år med strålende kollegaer! 

Årets Konsulentpris 2017 
Kriteriene for å motta Årets Konsulentpris er å ha gjort seg bemerket når det gjelder verdiene til SOCO, engasjement, frihet og kløkt

Børge Brynlund har bidratt med å styrke SOCO på ulike måter, samtidig som han gjør en glitrende jobb ute på prosjekt! Han har vist stor arbeidsinnsats i et prosjekt som er veldig krevende og har samtidig lykkes med å bygge opp kunden til å bli en SOCO-nøkkelkunde. I tillegg har Børge bistått kunde med tilbudsarbeid, noe som viser en veldig stor grad av tillit til både Børge og SOCO. Ved siden av dette har Børge bidratt med å få inne flotte nye medarbeidere i SOCO-gjengen! Han har også holdt foredrag med flotte tilbakemeldinger både på SOCO Frokostseminar og ute hos kunde. 


Initiativtakerprisen 2017
Kriteriene for å få Initiativtakerprisen er at man har gjort noe ekstraordinært for SOCO og tar ansvar for å synliggjøre og dele sin kompetanse, både hos kunder og i SOCO. Som tidligere år så har det vært vanskelig å finne én vinner, og derfor går prisen til 3 kollegaer; Frank Skjærstad, Geir Maurud og Geir Jostein Lien!

Frank Skjærstad har et fantastiske godt forhold til sin kunde, med veldig stor grad tillit etter flere års samarbeid. Samtidig så har han fått svart belte i holde foredrag i de siste årene. Bare i år så har Frank holdt foredrag med strålende tilbakemeldinger både på Testkonferansen Odin i Oslo, Agile Testing Days in Berlin og på SOCO Frokostseminar. 

Geir Maurud har også holdt flere foredrag i 2017 med glitrende tilbakemeldinger, både på Testdagen Odin i Oslo, ute på fagdag hos kunde og på SOCO Frokostseminar. Geir har også bidratt med å få flotte nye medarbeidere inn i SOCO-gjengen, og i tillegg har han i 2017 utmerket seg til å bli SOCO's offisielle QuizMaster! 

Geir Josten Lien har ikke vært noe dårligere på å holde foredrag! I løpet av 2017 alene har han hold foredrag på Testdagen Odin, CIO Testseminar, ute på fagdag hos kunde, på TestPub arrangert at Norsk Testforum og på SOCO Frokostseminar. I tillegg er han prosjektleder for TestRadar 2018, SOCO's temperaturmåler for testfagets status i Norge, som skal lanseres i januar 2018. 

Vi gratulerer igjen til dere alle og si tusen takk til Børge Brynlund, Frank Skjærstad, Geir Maurud og Geir Josten Lien for helt fantastiske bidrag i 2017!