10.12.2018

SOCO Konsulentpriser 2018!

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når SOCO-prisene for 2018 deles ut. Årets Konsulent ble Roger Hoem-Martinsen, mens Initiativtakerprisen gikk til Cecilie Haugstvedt og Frans Dijkman. Gratulerer til dere alle og tusen takk for fantastiske bidrag i 2018!

Juletiden er for mange forbundet med tradisjoner, og tradisjoner har vi selvfølgelig i SOCO også. Hvert år deler vi ut SOCO-prisene under årets julebord. 

Årets Konsulent 2018 - Roger Hoem-Martinsen
Årets Konsulent går til en som har utmerket seg spesielt opp mot verdiene til SOCO; frihet, kløkt og driv. Roger har så absolutt gjort dette i 2018! I løpet av året har han tatt fire testfaglige sertifiseringer, holdt flere foredrag, blant annet på SOCO Frokostseminar samt kjørt internt minikurs i Cypress for hele SOCO-gjengen 

«Han har vært en fantastisk konsulent for oss det siste året. Vi har hatt tekniske testere tidligere, men ingen som har gått så dypt som det han har gjort. Han er ekstremt kvalitetsbevisst og tar ansvar for mye mer enn bare egne testoppgaver." 
- Kunde


Årets Initiativtaker 2018
Kriteriene for å få Initiativtaker Prisen er at man har gjort noe ekstraordinært for SOCO, står for SOCO sine verdier, samt tar ansvar å synliggjøre og dele sin kompetanse både ute hos kunder og internt i SOCO. Som tidligere har det i 2018, vært veldig vanskelig å finne én vinner. Derfor gikk den både til Cecilie Haugstvedt og Frans Dijkman i 2018! 

Cecilie Haugstvedt har siden hun startet hos oss i august, uten tvil vært den som har holdt flest foredrag! Cecilie brenner for test og spesielt universiell utforming. Hun deler gjerne av sin kompetanse og erfaring, både internt og eksternt. I tillegg får hun strålende tilbakemeldinger ute hos kunde. 

"Hun er teknisk kunnskapsrik og setter seg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og nye domener, samtidig som hun er veldig bli og positiv. Vi er også veldig imponert over Cecilie både programmere og hører på lydbok samtidig!”
- Kunde


Frans Dijkman har på alle måter delt av sin kompetanse og erfaringer i 2018! Da vi lanserte SOCO Academy i januar, var Frans et naturlig innslag med tre ulike testfaglige kurs som han har kjørt for en rekke deltakere, også ute hos kunder. Frans er fantastisk engasjert og drivende i testfagmiljøet, både i SOCO og innen testfaget i Norge. Dette blir spesielt tydelig når han i år tok over som styreleder for ISTQB Norge etter Hans Schaefer.

"Frans kan alltid bidra – som sparringpartner, kurs, foredrag, hjelper andre prosjekter.  Han er en positiv og hjelpsom person! Han er meget dyktig som både leder og innehar teknisk forståelse. I tillegg så er han god til å formidle – om det er 1-1, i små grupper eller foredrag/kurs.»
- Kunde

   

Vi gratulerer igjen til dere alle! Tusen takk til Roger Hoem-Martinsen, Cecilie Haugstvedt og Frans Dijkmann for deres strålende bidrag i 2018!