21.09.2017

SOCO på Testdagen Odin 2017

SOCO-gjengen var godt representert på Norges største konferanse innen software testing. Både på scenen, som publikum og som platinapartner!

Over 200 personer tok turen fra hele Norge til Testdagen Odin 2017. Tre av våre flotte kollegaer var med i programmet. Frank Skjærstad og Geir Maurud fikk strålende tilbakemeldinger på sine foredrag, og Geir Lien slo til med en skikkelig bra lyntale! 

Frank Skjærstad holdt foredraget "Seriosly, how hard can it be?", hvor han fortalte om hvordan teleselskaper over hele verden er i en massiv omstillingsprosess, og små ting som brukeren tar for gitt, kan være både vanskelig og svært kompliserte.  

Med foredraget "Huleboer eller andriode?" fortalte Geir Maurud om hvordan vi daglig blir bedratt av vår egen hjerne, om de kognitive skjevhetene som påvirker oss i testhverdag, og hvordan dette kan relateres til fremtidens testing med økt grad av automatisering. 

Mot slutten av dagen slo Geir Lien til med lyntale om "Hyppige leveranser" og hvordan kravene til leveranse hyppighet blir stadig tøffere. 


Det er alltid veldig gøy når våre ansatte blir valgt ut til å holde foredrag på konferanser! Gratulerer til Frank, Geir M og Geir L!

Ellers var det også en stor gjeng fra SOCO som koste seg som publikum. Og vi hadde vår egen stand med konkurranse om TestRadar 2017.  Det var kjempe trivelig med masse besøkende og flotte tilbakemeldinger. 

Tusen takk for denne gang, og så gleder vi oss til Testdagen Odin 2018!