Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Fagåret 2023!

Da var det nye året her med blanke ark og nye muligheter. I SOCO har vi alltid vært opptatt av faglig utvikling av folka våre, men i år har vi dedikert 2023 til fag.

Faggruppen i SOCO har satt opp en spennende plan med aktiviteter og fagkrydder. Fagkrydder kan sammenlignes med en pose godteri som skal gi et ekstra løft utover de faste SOCO aktivitetene.

Under faste SOCO aktivitetene finner du 2 runder med ISTQB Advanced sertifisering. Vi skal arrangere Open Space for å bedre lære av hverandre, SOCO Fagkveld for å dele erfaringer. I 2023 er selve «rosinen i pølsa» vår egen konferanse KLØKT 2.0 som er laget av alle i SOCO for alle i SOCO.  

I tillegg kommer fagkrydder som har mange fine minikurs og minikursserier, hvor vi får muligheten til å lære alt fra konflikthåndtering, bygging av pipelines, ytelsestesting, modellbasert testing, testing i sky, tilgjengelighetstesting for å nevne noe. Minikursene blir stort sett gjennomført av våre egne folk hvor de deler kompetanse og erfaring.  Allerede denne uken kjører vår egen Santiago Estela minikurs hvor han viser mulighetene ved bruk av PowerShell. 

Utover minikurs har vi også planer om konferanser i inn- og utland som folk ønsker å delta på. I tillegg har alle muligheten til å sette opp egen fagsti med kursing og sertifiseringer utover det som er planlagt i felles regi. Her er det mulighet til å både følge SOCO sitt løp eller lage sitt eget! 

Vi i SOCO gleder oss til å ta fatt på fagåret 2023!