Folka

Vi har de beste testlederne og testerne i Norge, og i det legger vi mer enn bare faglig spisskompetanse. Folka i SOCO kjennetegnes i tillegg med gode verdier og medmenneskelige egenskaper. Våre kjerneverdier driv, frihet og kløkt ligger til grunn for alle våre ansettelser.

Ann-Kristin

Gudbrandsrud

ann-kristin.gudbrandsrud@soco.no

+47 406 06 212

«Ann-kristin har jobbet med testledelse for både offentlig og privat sektor. Hun er uredd, liker når det er krevende og flink til å prioritere når ting blir utfordrende. På fritid er hun gjerne sammen med venner og familie og tar en tur til hytta så fort hun har anledning!»

LAURITZ MØLLERSEN

Audun

Urke

audun.urke@soco.no

+47 454 91 395

«Audun har stor bredde innenfor fagfeltet teknisk test og testledelse og har fokus på kvalitet i alle aktiviteter. Som person er Audun analytisk, engasjert og nysgjerrig, og er ofte i gang med å sette seg inn i nyvinninger, noe han har delt i flere foredrag både nasjonalt og internasjonalt. På fritiden dykker han ned i historie og språk. Han liker å gå seg vill på nye steder, og tar gjerne med seg datteren sin på nye heseblesende berg- og dalbaner.»

BJØRN ANDREAS PETTERSEN

Bjarte

Norheim

bjarte.norheim@soco.no

+47 996 66 000

«Bjarte er en blid og utadvendt person. Han er positiv til nye utfordringer og har mange års erfaring innen store, teknisk komplekse prosjekter. Bjarte er svært allsidig både i sin rolle som testleder og på fritiden. Når han har litt tid til overs bruker han den gjerne til å koble helt av i skogen med stisykling.»

NINA RUTHENBECK MOEN

Børge

Brynlund

borge.brynlund@soco.no

+ 47 971 87 843

«Børge er senior testleder med erfaring fra flere ulike sektorer og bransjer og han har erfaring med å sette sammen og lede team av ulike størrelser og kulturer. Hvis du ikke treffer Børge enten i skogen eller på fjellet med kamera så finner du nok han under vann med dykkerutstyr og undervannskamera for å dyrke sin lidenskap.»

KENNETH STENSRUD-OLSEN

Carl-Fredrik

Giertsen

carl.fredrik.giertsen@soco.no

+47 984 94 780

«Carl-Fredrik, som oftest kalt Calle, har et stort engasjement både jobb og privat, dette er noe som gjenspeiles i hans måte å bruke dialog og kommunikasjon som viktig verktøy for at test og utviklings-team skal yte maks. Som testleder er han en granskende person som alltid har oversikt og alltid er på utkikk etter nye måter å forbedre prosesser og måter å jobbe på. En hyggelig tone og en dårlig vits kan være sterke virkemidler for en hyggeligere arbeidsdag.»

MORTEN ZERNICHOW

Caroline

Kavli

caroline.kavli@soco.no

+47 485 06 077

«Caroline har en bachelorgrad i anvendt datateknologi og har blant annet erfaring som funksjonell og teknisk tester. Hun har en stor interesse for brukervennlighet og universell utforming. Caroline er ellers en kreativ og sosial person som har drevet egen bedrift, er glad i baking og over snittet glad i Disney og jul.»

IDA BAAKIND

Caroline

Vegge

caroline.vegge@soco.no

+47 940 33 344

«Caroline er en dyktig tester med bakgrunn innen UX design. Hun har erfaring med funksjonell test, brukertesting og automatisering. Caroline er en blid og engasjert person som tar ting raskt. På fritiden liker hun å reise, tilbringe tid med familie og på vinterstid er hun ofte å finne i skibakken!»

TRYM ERIK NIELSEN

Cecilie

Haugstvedt

cecilie.haugstvedt@soco.no

+47 414 14 763

«Cecilie er en dyktig teknisk testleder med sprudlende og engasjerende personlighet. Hun brenner for funksjonelle og brukervennlige løsninger, spesielt universell utforming som hun gjerne holder foredrag om rundt omkring i verden. På fritiden liker hun å reiser og utforske verden med sin lille familie.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Christer

Melsgard

christer.melsgard@soco.no

+47 905 48 451

«Christer er siviløkonomen som gikk fra å jobbe med et regnskapssystem til å teste det. Han fikk dermed kombinert fagkunnskap, brukererfaring og IT. For en som hadde en drøm om å bli utvikler er dette en perfekt match! Privat er Christer «voksen» småbarnspappa, med «mine, dine, våre barn» og ønske om en liten båt å tøffe rundt på fjorden med.»

SIRI BULL ENGELSTAD

Christian

Lande

christian.lande@soco.no

+47 917 25 684

«Christian har en Bachelorgrad i informatikk fra UiO og har en bred teknisk kompetanse. Han har erfaring med både teknisk og funksjonell testing. Christian er en effektiv person som arbeider målrettet. Fritiden går med til sosiale aktiviteter med venner, og du ser han ofte på tribunen til Mjøndalen.»

HENNING MYHRE KVALØY

Darja

Lyskova

darja.lyskova@soco.no

+47 473 73 775

«Darja er en drivende dyktig dame som har stålkontroll på testområdet i sine prosjekter. Hun har en forkjærlighet for test av rest-api og som en resultat av dette har hun svart belte i Postman. Hun setter seg raskt inn i nye prosjekter og problemstillinger, og like raskt integrert og godt likt i nye prosjekter og team. På fritiden elsker Darja og reise, gjerne til et sted med hav, sol og varme! Vinter kulde derimot nyter hun helst inne.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Elisabeth

Jørgensen

elisabeth.jorgensen@soco.no

+47 950 43 709

«Full fart! Elisabeth er en engasjert og sprudlende testleder med lang testerfaring. Hun motiveres av å levere fra seg software med god kvalitet, like mye som hun motiveres av å sitte og rope foran en mengde mennesker på spinningtimene sine. Hun bryr seg om mye om folkene rundt seg og er derfor ofte i front for sosiale aktiviteter.»

GEIR LIEN

Ernst

von Düring

ernst.von.during@soco.no

+47 918 70 263

«Ernst er en sjarmerende mann i sin beste alder, med lang erfaring i IT-bransjen. Ernst startet som utvikler og har spesialisert seg på testledelse og test siden 1997. Ernst er en friluftsmann som bruker fritiden sin på familien, som består både av 2-beinte og 4-beinte. Ernst er i tillegg en sosial og blid fyr, som gjerne tar seg en god motorsykkeltur om sommeren.»

ELISABETH JØRGENSEN

Esther

Bloemendaal

esther.bloemendaal@soco.no

+47 994 56 468

«Esther er en tøff testleder med bein i nesa. Hun har lang erfaring med test og kvalitetsarbeid i helsesektoren. Esther har i flere prosjekter vist at hun har stålkontroll på det hun leverer og er svært dyktig på effektive teststrategier. Hun er vant til å ha mange baller i lufta og er en omgjengelig person. Når Esther ikke er på jobb finner du henne gjerne på et danseevent hvor hun danser salsa. I tillegg elsker hun å reise og oppleve nye kulturer, matopplevelser og dansefestivaler.»

SANIA AKHTAR

Frank

Skjærstad

frank.skjaerstad@soco.no

+47 452 49 395

«Frank har bunnsolid erfaring som testleder for store telekom-prosjekter bade i Norge og internasjonalt. Med mange års erfaring i testlederstolen har han landet prosjekter som har endret hvordan vi kommuniserer daglig via mobilnettet. En stødig og god type både på jobb og som familiefar.»

STIAN JARNESS

Frans

Dijkman

frans.dijkman@soco.no

+47 910 03 245

«Frans er en nøyaktig og detaljfokusert person som har stor kunnskap om testfaget. I tillegg til all verdens sertifiseringer er han også involvert i ISTQB internasjonalt. En hyggelig fyr som på fritiden ofte drar med kona på sledehundeturer.»

HANS ARNE JACOBSEN

Geir

Lien

geir.lien@soco.no

+47 480 52 826

«Han er en ung lovende fyr med hjertet for test, både funksjonelt og teknisk. Han deler gjerne sin kunnskap og erfaring bare du lover å prøve selv først. Geir er en sporty og fargerik fyr som er full av vittig og lun humor, og hvis du hører godt etter så hører du litt Opplands dialekt. Fritiden bruker Geir på innebandy, snowboard, teknologi, musikk og film.»

ELISABETH JØRGENSEN

Geir

Maurud

geir.maurud@soco.no

+47 930 71 499

«Geir har 8 års solid erfaring innenfor testarbeid i roller som teknisk tester, testleder, testkoordinator og funksjonell tester fra forskjellige typer organisasjoner. Geir er meget tilpasningsdyktig, og hans analytiske karakter gjør at han fort kan sette seg inn nye oppgaver. Fritiden tilbringer Geir helst med sin familie, hvor det blir turer i både Akershus’ mørke skoger så vel som en og annen reise over dammen. Han er også en meget habil løper og er SOCOs absolutt sterkeste kort på Holmenkollstaffetten.»

CARL JOHNSON

Gro

Kleive

gro.kleive@soco.no

+47 971 57 002

«Gro er genuint opptatt av testfaget, og brenner for å sikre kvalitet i alle ledd og gjennom hele leveranseprosessen. Hun er ei sporty dame som trenger daglig påfyll av fysisk aktivitet; løping og yoga er tingen! Gro er i tillegg et sosialt vesen som er glad i god mat og drikke.»

ELISABETH JØRGENSEN

Hans Arne

Jacobsen

hans.arne.jacobsen@soco.no

+47 907 52 400

«Hans Arne er veldig opptatt av at hans team har det bra. Han har stor kompetanse om verktøyene og prosessene, noe som gjør at testing blir gjennomført på en effektivt måte. Hans Arne lever et rolig småbarnsliv med kone og Olivia, og håper en dag å kunne få spille dataspill og drikke øl igjen»

FRANS DIJKMAN

Henning

Myhre Kvaløy

henning.kvaloy@soco.no

+47 942 88 715

«Henning har en mastergrad i petroleumsteknologi, og har tidligere arbeidet som lektor. Henning er glad i å lære bort, og har en brennende interesse for teknologi. Han har en god teknisk forståelse og elsker matte. I tillegg er han utadvendt, glad i å lage mat og en nyfrelst dykkeentusiast.»

KATRINE NERHUS LARSEN

Henrik

Vinternatt

henrik.vinternatt@soco.no

+47 404 60 322

«Henrik er en positiv person som liker utfordringer – gjerne i form av ledende test-roller i store og komplekse prosjekter. Utfordringer søker han også på fritiden, blant annet gjennom utallige runder på golfbanen.»

SIGNE MARIE SOLÅS

Henrik

Visnes Bjerkelund

henrik.visnes.bjerkelund@soco.no

+47 403 83 297

«Henrik har en bachelorgrad i informasjonsteknologi for e-business og er en teknisk tester av rang. Han har bl.a. vært med på å bygge opp testavdeling med fokus på testautomatisering. Typisk kjennetegn med Henrik er at han er en veldig engasjert kollega med et sprudlende humør som smitter over på de han har rundt seg. Jordnær type med glimt i øyet. Glad i dyr og sammen med samboer har de to hunder som får absolutt best mulig stell. Sneier man inn på temaer som sport eller biler løper samtalen av gårde.»

CHRISTER MELSGARD

Hilde

Nytun Martinsen

hilde.nytun.martinsen@soco.no

+47 901 09 583

«Hilde er en dyktig, energisk og samvittighetsfull testleder og tester med lang erfaring.  Når hun ikke jobber så trener hun ski og orientering både selv og som trener for ungdommer i Nittedal.»

ÅSE GISHOLT

Ida

Baakind

ida.baakind@soco.no

+47 986 25 658

«Ida har en master i økonomi og ledelse, og har mange års erfaring fra bank og finans. Hun har erfaring fra flere ulike prosjekter, både funksjonell- og aksepteansetest, og setter seg raskt inn i komplekse problemstillinger. Ida er ellers sosial og reflektert, og liker å koble av med en joggetur på fritiden.»

CHRISTIAN LANDE

Ingvild

Meyer Pedersen

ingvild.meyer.pedersen@soco.no

+47 975 84 457

«Ingvild har lang erfaring og omfattende kompetanse innen software testing. Hun er en positiv og energisk person, med denne personlighet kommer hun fort inn i komplekse prosjekter. Hun har en smak for friluftsliv, musikk og kultur og en lidenskap for Street Art.»

SANTIAGO ESTELLA

Jérémy

Melander Sérour

jeremy.melanderserour@soco.no

+47 466 26 524

«Med sine fransksvenske gener er Jérémy en driven og engasjert hands-on testleder med erfaring fra store internasjonale foretak. Som person er han metodisk og har alltid en praktisk tilnærming til sine arbeidsoppgaver. Han er strukturert, organisert og kreativ, og fungerer like bra i en gruppe som på egen hånd. Når han ikke jobber går tiden til fotball og vannsport. Ellers så går resten av tiden til familie og venner.»

KENNETH STENSRUD OLSEN

Johanne

Eskerud Hovi

johanne.eskerud.hovi@soco.no

+47 986 03 510

«Johanne er en dyktig testleder som drives av utfordrende oppgaver. Hun har bakgrunn fra helse og oljebransjen, og har i flere prosjekter vist at hun raskt setter seg inn i nye bransjer og domener. Johanne er tøff, ærlig og opptatt av smidige arbeidsprosesser. I tillegg er hun svært opptatt av kvalitet i arbeidet hun leverer. På fritiden er Johanne en sporty jente som liker å holde seg i form. Hun trives også med hagestell og kaster gjerne pinne med schæferen sin Casper.»

SANIA AKHTAR

Katrine

Nerhus Larsen

katrine.nerhus.larsen@soco.no

+47 980 43 241

«Katrine har en bachelorgrad innen IT og informasjonssystemer og har en brennende engasjement for teknologi og problemløsning. Hun har erfaring med brukervennlighetstest og funksjonell test fra studiene. Ellers er Katrine en effektiv og sosial person som på fritiden elsker å reise og oppleve nye steder.»

CAROLINE KAVLI

Kenneth

Stensrud Olsen

Kenneth.stensrud.olsen@soco.no

+47 928 03 535

«Kenneth er en flink og arbeidsom testleder med bred erfaring fra helse- og banksektoren. Han elsker å jobbe med test og salg nesten like mye som han elsker sine planter i hagen og familielivet på Nesodden.»

KEYHAN FARAHANINIA

Keyhan

Farahaninia

keyhan.farahaninia@soco.no

+47 405 54 518

«Keyhan er en erfaren testleder og teknisk tester som brenner for faget. Flere kunder har opplevd engasjementet til Keyhan gjennom hans foredrag og rådgivningsoppdrag. Keyhan er ikke noe utpreget A-menneske. Hvis du ikke finner Keyhan ute i prosjekt så vil du finne han over kjøkkenbenken i gang med å diske opp en tre-retters middag til venner og familie.»

KENNETH STENSRUD OLSEN

Kjetil

Gjelsten

kjetil.gjelsten@soco.no

+47 901 22 925

«Kjetil er en meget erfaren testleder med lang fartstid i bransjen. Med en god kombinasjon av solid teknisk innsikt, bred testerfaring som både testleder og hands-on-tester, samt en økonomiutdannelse, og en veldig hyggelig framtoning, er han et naturlig førstevalg for de fleste testutfordringer. Utpå kvelden finner du ham gjerne på konsert eller festivaler som Øyafestivalen og Jazzfestivalen i hjembyen Molde. Kjetil er også glad i å reise rundt og utforske verden!»

SINDRE SANDVIK

Lauritz

Møllersen

lauritz.mollersen@soco.no

+47 977 94 749

«Han har tatt arbeidslivet med storm! Har allerede opparbeidet seg fantastisk erfaring med funksjonell test, teknisk test og testledelse. Han setter seg raskt inn i nye oppgaver og problemstillinger, evner å løse sine oppgaver samtidig se et større bilde. Når han tar turen hjem til Mo i Rana elsker han å kjøre snøscooter!»

MARIUS MÆLE

Marius

Mæle

marius.mele@soco.no

+47 906 07 036

«Marius har et fantastisk engasjement rundt SOCO og alle våre medarbeidere. Hans desidert favorittaktivitet på fritiden er å tilbringe tid med sin strålende familie i Ski! Noen ganger får han også inn litt tid til fotball, sykling, ski og sin kjære veteran-Rover.»

LAURITZ MØLLERSEN

Mayurathan

Thiruchelvam

mayurathan.thiruchelvam@soco.no

+47 997 46 950

«Mayurathan, populært kalt MT, er en testleder med forretningssans. Han startet arbeidslivet som forretningsanalytiker, men fant som oss andre raskt ut at testing var veien å gå. Som testleder er han nysgjerrig og utvider sin horisont, spesielt på det tekniske plan. På hjemmefronten tester han ut langrennsformen, med fordypning i ploging. Men han ender ofte opp med en runde brettspill med kamerater, enn med hodet begravd i snøen.»

GEIR MAURUD

Medine

Serin

medine.serin@soco.no

+47 920 61 296

«Medine har lang erfaring innen test og brenner for å heve kvaliteten i alt hun gjør. Hun har en egen evne til å stille de gode og kritiske spørsmålene, og setter seg raskt inn i nye oppgaver og systemer. Dette, kombinert med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, gjør at hun alltid er et positivt tilskudd i et hvert team. På fritiden trives Medine best med familien og venner. Da går det i god mat, gode filmer og gjerne en reise i ny og ne.»

KENNETH STENSRUD OLSEN

Mette

Bakke Vassbotn

mette.vassbotn@soco.no

+47 905 71 796

«Mette er en blid og positiv dame fra Bergen, som har lang erfaring med krevende tekniske løsninger – både som utvikler og testleder. På fritiden trener hun til halvmaraton eller hun kan treffes i slalombakken i Trysil der hun har hytte.»

ÅSE GISHOLT

Morten

Saue

morten.saue@soco.no

+47 994 92 494

«Morten er en dyktig teknisk tester med stor interesse for nye teknologier. Han har erfaring innen teknisk test, testutvikling, database administrering samt erfaring som ansvarlig for testdata. Morten setter seg raskt inn i nye systemer og komplekse løsninger. På fritiden er Morten aktiv i orienteringsmiljøet i Oslo og dyrker hobbyen sin som møbelsnekker.»

TRYM ERIK NIELSEN

Nina

Ruthenbeck Moen

nina.ruthenbeck.moen@soco.no

+47 995 90 366

«Nina er en dyktig testleder med mange års erfaring med hovedområde innen datavarehus. Hun har også bakgrunn som utvikler innen datavarehus. På fritiden liker hun å være ute i skog og mark med familien.»

BJARTE NORHEIM

Niruban

Yogalingam

niruban.yogalingam@soco.no

+47 993 98 137

«Han har på noen få år tatt testverden i Norge med storm. Han elsker å dele sine erfaringer og kunnskap med andre gjennom flere kanaler. I tillegg til at han har bred ekspertise innenfor testfaget er han veldig sosial og omgjengelig, men nå må han snart legge om litt av fokuset sitt på hjemmefronten og pleie familielivet i Trondheim.»

HENRI VAN DE SCHEUR

Ola

Kleiven

ola.kleiven@soco.no

+47 924 64 929

«Ola er en meget dyktig og arbeidsom testleder med et stort engasjement og solid kompetanse rundt teknisk testing, testautomatisering og programvareutvikling. I helgene er sannsynligheten stor for å møte han i Gausdals vakre fjellområder.»

SINDRE SANDVIK

Ole Einar

Arntzen

ole.einar.arntzen@soco.no

+47 922 24 182

«Ole Einar er en rutinert og dyktig testleder med lang fartstid innen bade offentlig og privat sektor. Som testleder er det viktig for han å forstå alle aspekter ved prosjekter for å kunne tilrettelegge et mest mulig skreddersydd testopplegg. Han brenner for testfaget og er spesielt opptatt av at vi ved deling av kunnskap gjør hverandre gode. På fritiden er Ole Einar en ivrig hobbygartner. Han har over 60 frukttrær i hagen og noen fantastiske Bonsaier. Natur er viktig for Ole Einar og han tilbringer gjerne fritiden ute på tur, enten til skogs eller på på sjøen i kajakken sin. På regnværsdager spiller han gjerne et parti lynsjakk eller to på nett.»

ANN-KRISTIN GUDBRANDSRUD

Patrik

Sverneborg

Patrik.Sverneborg@soco.no

+47 466 26 460

«Patrik er en meget dyktig teknisk og funksjonell tester som har stor interesse for teknologi. Han har med seg en utdannelse innen testfaget fra Sverige, men har slått seg til ro i Norge. På fritiden finner du Patrik ofte på konserter eller festivaler. Han har også bygget sin egen hytte selv hjemme i Sverige, med materialer hentet fra tomten hytten ble bygget på.»

 

THOR-ARNE HØILAND-HALLINGRØD

Per-Bjørnar

Iversen

per.bjornar.iversen@soco.no

+47 957 25 662

«Per-Bjørnar er skarp på både ledelse og teknisk testing. I sin karriere har han opparbeidet seg svart belte innenfor det offentlige, spesielt hos Skatteetaten. Med sin joviale og omgjengelige natur er han en trivelig type å tilbringe tid med både i prosjekter og på fritiden! Ellers liker Per-Bjørnar aller helst å dra på tur i skogen eller på fjellet, med ungene på slep og telt, kamera og fiskestang i sekken.»

LAURITZ MØLLERSEN

Rajanan

Ratneshan

Rajanan.Ratneshan@soco.no

+47 482 63 843

«Rajanan, også kalt Raj, er en svært dyktig teknisk tester. Raj er nysgjerrig og drives av utfordringer og ny teknologi. Han er veldig strukturert i sitt arbeid og tar en enhver oppgave med et smil. Raj trives i et arbeidsmiljø med høy kapasitet og motiveres av tillit og ansvar. På fritiden driver Raj aktivt med fotball, og om vinteren trives han best i skiløypene.»

SANIA AKTHAR

Sahdia

Moghal

sahdia.moghal@soco.no

+47 952 88 544

«Sahdia er en fremoverlent, blid og utadvendt testleder med over 9 års solid erfaring. Hennes drivende personlighet og interesse for teknologi gjør henne til en tester som håndterer både funksjonelle og tekniske oppgaver. Sahdia brenner for å levere god kvalitet på en smidig måte og gir det lille ekstra for å levere et godt produkt. Hun samarbeider utmerket med andre mennesker og er svært opptatt av et godt samspill med de hun jobber sammen med. På fritiden bruker Sahdia mye tid med familien sin, og liker å reise og spise spennende mat.»

SANIA AKHTAR

Sania

Akhtar

sania.akhtar@soco.no

+47 988 97 850

«Sania er en dyktig testleder som har opparbeidet seg solid kompetansen på kort tid innenfor testfaget. Hun er utadvendt, full av energi og tar en hver oppgave på strak arm. Med sin drivende personlighet og fokus på gode løsninger er hun dyktig på å se kunden og deres behov. Når Sania ikke er ute og løser problemer, reiser hun gjerne rundt omkring i verden. Hun er også veldig opptatt av god helse og er en treningsglad jente.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Santiago

Estela

santiago.estela@soco.no

+47 486 38 890

«Santiago har bred erfaring fra test i smidige prosjekter til innføring av testmetoder i store selskaper for så å bygge opp og drive egen testavdeling. Han er ansvarsfull, metodisk, har mye kunnskap om kvalitetssikring og software testing, samt at han evner å skape engasjement hos dem han leder. Santiago er en modig mann som har tatt med hele familien sin fra Bilbao til Oslo, og lærer seg norsk i en fei. Han liker å reise og har gjenoppdaget gleden med friluftsliv sammen med familien.»

INGVILD MEYER PEDERSEN

Sindre

Sandvik

sindre.sandvik@soco.no

+47 995 52 693

«Sindres lange og varierte erfaring sørger for unike og velfunderte testperspektiver i ethvert prosjekt. By, fjell eller sjø; saksofonen er alltid nær.»

OLA KLEIVEN

Thor-Arne

Høiland-Hallingrød

thor-arne.hoiland@soco.no

+47 917 11 525

«Thor-Arne er en dreven funksjonell og teknisk tester samt RPA-utvikler. Han har innehatt flere verv og roller, og er ikke redd for å ta på seg ansvar. Via mange ulike prosjekter har han vist at han raskt setter seg inn i nye områder. Thor-Arne er en bidragsyter og lagspiller som brenner for blant annet innovasjon, effektive arbeidsprosesser og god kommunikasjon. Han liker å ta vare på menneskene rundt seg, og stiller alltid opp om det er noe. På fritiden er det familie, venner og motorsport som gjelder. En ting ikke alle vet er at Thor-Arne startet karrieren sin som slakter, her med ansvar for dyrevelferd, sikkerhet og helsekontroll.»

JOHANNE ESKERUD HOVI

Tuva

Narbuvold

tuva.narbuvold@soco.no

+ 47 922 90 924

«Tuva er limet i SOCO. Hun har en strålende innstilling og fikser alt – både smått og stort! Tuva har tidligere jobbet i ulike roller innen musikk- og kulturbransjen, men trives nå godt i IT-verdenen. På fritiden har hun to små tvillinger – say no more……»

MARIUS MÆLE

Victoria

Bjertnes

victoria.bjertnes@soco.no

+47 907 81 522

«Victoria er en testleder med glimrende organisatoriske egenskaper, hun er ekspert på å legge frem kompleks informasjon på en ryddig og lettlest måte. Victoria lyser opp ethvert arbeidsmiljø med sitt gode humør og positive holdning. Om sommeren er favorittaktiviteten hennes og ta med familien ut i båten for å nyte sol og sjø.»

HELGE GJØLME

Åse

Gisholt

ase.gisholt@soco.no

+47 952 09 106

«Åse er en veldig sporty, hyggelig og fornuftig dame med solid erfaring i testfaget. Hun har alltid en tanke om hvordan ting kan løses, og er god på å overføre kunnskap til andre. I helgene er hun sannsynligvis å treffe sammen med gode venner langt inne i Nordmarka på sykkel, eller på Sjusjøen på en fem mils skitur på fjellet.  Kanskje må du nok helt til Peru også…»

HILDE NYTUN MARTINSEN