Folka

Vi har de beste testlederne og testerne i Norge, og i det legger vi mer enn bare faglig spisskompetanse. Folka i SOCO kjennetegnes i tillegg med gode verdier og medmenneskelige egenskaper. Våre kjerneverdier driv, frihet og kløkt ligger til grunn for alle våre ansettelser.

Alf

Olsen

alf.olsen@soco.no

+47 993 52 236

«Alf er en strukturert testleder med god teknisk innsikt, utdannet innen telematikk og med lengre bakgrunn fra forsvaret. Han er en karismatisk, kreativ og løsningsorientert type. Alf er en leder som tar tak når noe må forbedres. Han er ikke redd for en utfordring, det syntes han er gøy! Trening og venner er en viktig del av hans fritid, og det finnes ikke noe bedre enn sommeren på Sørlandet.»

VICTORIA BJERTNES

Ann-Kristin

Gudbrandsrud

ann-kristin.gudbrandsrud@soco.no

+47 406 06 212

«Ann-kristin har jobbet med testledelse for både offentlig og privat sektor. Hun er uredd, liker når det er krevende og flink til å prioritere når ting blir utfordrende. På fritid er hun gjerne sammen med venner og familie og tar en tur til hytta så fort hun har anledning!»

LAURITZ MØLLERSEN

Audun

Urke

audun.urke@soco.no

+47 454 91 395

«Audun har stor bredde innenfor fagfeltet teknisk test og testledelse og har fokus på kvalitet i alle aktiviteter. Som person er Audun analytisk, engasjert og nysgjerrig, og er ofte i gang med å sette seg inn i nyvinninger, noe han har delt i flere foredrag både nasjonalt og internasjonalt. På fritiden dykker han ned i historie og språk. Han liker å gå seg vill på nye steder, og tar gjerne med seg datteren sin på nye heseblesende berg- og dalbaner.»

BJØRN ANDREAS PETTERSEN

Bjarte

Norheim

bjarte.norheim@soco.no

+47 996 66 000

«Bjarte er en blid og utadvendt person. Han er positiv til nye utfordringer og har mange års erfaring innen store, teknisk komplekse prosjekter. Bjarte er svært allsidig både i sin rolle som testleder og på fritiden. Når han har litt tid til overs bruker han den gjerne til å koble helt av i skogen med stisykling.»

NINA RUTHENBECK MOEN

Caroline

Kavli

caroline.kavli@soco.no

+47 485 06 077

«Caroline har en bachelorgrad i anvendt datateknologi og har blant annet erfaring som funksjonell og teknisk tester. Hun har en stor interesse for brukervennlighet og universell utforming. Caroline er ellers en kreativ og sosial person som har drevet egen bedrift, er glad i baking og over snittet glad i Disney og jul.»

IDA BAAKIND

Caroline

Vegge

caroline.vegge@soco.no

+47 940 33 344

«Caroline er en dyktig tester med bakgrunn innen UX design. Hun har erfaring med funksjonell test, brukertesting og automatisering. Caroline er en blid og engasjert person som tar ting raskt. På fritiden liker hun å reise, tilbringe tid med familie og på vinterstid er hun ofte å finne i skibakken!»

TRYM ERIK NIELSEN

Cecilie

Haugstvedt

cecilie.haugstvedt@soco.no

+47 414 14 763

«Cecilie er en dyktig teknisk testleder med sprudlende og engasjerende personlighet. Hun brenner for funksjonelle og brukervennlige løsninger, spesielt universell utforming som hun gjerne holder foredrag om rundt omkring i verden. På fritiden liker hun å reiser og utforske verden med sin lille familie.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Christer

Melsgard

christer.melsgard@soco.no

+47 905 48 451

«Christer er siviløkonomen som gikk fra å jobbe med et regnskapssystem til å teste det. Han fikk dermed kombinert fagkunnskap, brukererfaring og IT. For en som hadde en drøm om å bli utvikler er dette en perfekt match! Privat er Christer «voksen» småbarnspappa, med «mine, dine, våre barn» og ønske om en liten båt å tøffe rundt på fjorden med.»

SIRI BULL ENGELSTAD

Christian

Lande

christian.lande@soco.no

+47 917 25 684

«Christian har en Bachelorgrad i informatikk fra UiO og har en bred teknisk kompetanse. Han har erfaring med både teknisk og funksjonell testing. Christian er en effektiv person som arbeider målrettet. Fritiden går med til sosiale aktiviteter med venner, og du ser han ofte på tribunen til Mjøndalen.»

HENNING MYHRE KVALØY

Danuson

Vasantharajan

danuson.Vasantharajan@soco.no

+47 974 10 411

«Danuson eller Danu som han ofte kalles, har stor interesse for teknologi og er utdannet på OsloMet. Han er dedikert, setter seg raskt inn i problemstillinger, har en praktisk tilnærming på komplekse problemer og brenner for å levere god kvalitet. På fritiden trives Danu på volleyballbanen, padel senter eller i godt selskap med venner.»

RAJANAN RATNESHAN

Darja

Lyskova

darja.lyskova@soco.no

+47 473 73 775

«Darja er en drivende dyktig dame som har stålkontroll på testområdet i sine prosjekter. Hun har en forkjærlighet for test av rest-api og som en resultat av dette har hun svart belte i Postman. Hun setter seg raskt inn i nye prosjekter og problemstillinger, og like raskt integrert og godt likt i nye prosjekter og team. På fritiden elsker Darja og reise, gjerne til et sted med hav, sol og varme! Vinter kulde derimot nyter hun helst inne.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Eline Furu

Skjelbred

eline.furu.skjelbred@soco.no

+47 480 25 406

«Eline er utdannet sivilingeniør i fysikk og matematikk ved NTNU, og tok et år i Melbourne som en del av graden. Hun har hatt sommerjobb på et sykehus som fysiker og etter endt studiet ved NTNU begynte hun som testingeniør. Eline brenner for detaljer og tekniske utfordringer. Kombinasjonen av at hun tar initiativ, og er engasjert og dyktig i sitt arbeid, gjør at man kan alltid stole på en god gjennomføring. På kort tid har hun blitt tildelt mye ansvar, og hun leverer med glans og godt humør. På fritiden koser Eline seg med dans og baking. Hun liker å være med familie og venner, og organiserer gjerne en tur hvor hun også selv er reiseleder.»

VICTORIA BJERTNES

Elisabeth

Jørgensen

elisabeth.jorgensen@soco.no

+47 950 43 709

«Full fart! Elisabeth er en engasjert og sprudlende testleder med lang testerfaring. Hun motiveres av å levere fra seg software med god kvalitet, like mye som hun motiveres av å sitte og rope foran en mengde mennesker på spinningtimene sine. Hun bryr seg mye om folkene rundt seg og er derfor ofte i front for sosiale aktiviteter.»

GEIR LIEN

Ernst

von Düring

ernst.von.during@soco.no

+47 918 70 263

«Ernst er en sjarmerende mann i sin beste alder, med lang erfaring i IT-bransjen. Ernst startet som utvikler og har spesialisert seg på testledelse og test siden 1997. Ernst er en friluftsmann som bruker fritiden sin på familien, som består både av 2-beinte og 4-beinte. Ernst er i tillegg en sosial og blid fyr, som gjerne tar seg en god motorsykkeltur om sommeren.»

ELISABETH JØRGENSEN

Esther

Bloemendaal

esther.bloemendaal@soco.no

+47 994 56 468

«Esther er en tøff testleder med bein i nesa. Hun har lang erfaring med test og kvalitetsarbeid i helsesektoren. Esther har i flere prosjekter vist at hun har stålkontroll på det hun leverer og er svært dyktig på effektive teststrategier. Hun er vant til å ha mange baller i lufta og er en omgjengelig person. Når Esther ikke er på jobb finner du henne gjerne på et danseevent hvor hun danser salsa. I tillegg elsker hun å reise og oppleve nye kulturer, matopplevelser og dansefestivaler.»

SANIA AKHTAR

Frank

Skjærstad

frank.skjaerstad@soco.no

+47 452 49 395

«Frank har bunnsolid erfaring som testleder for store telekom-prosjekter bade i Norge og internasjonalt. Med mange års erfaring i testlederstolen har han landet prosjekter som har endret hvordan vi kommuniserer daglig via mobilnettet. En stødig og god type både på jobb og som familiefar.»

STIAN JARNESS

Frans

Dijkman

frans.dijkman@soco.no

+47 910 03 245

«Frans er en nøyaktig og detaljfokusert person som har stor kunnskap om testfaget. I tillegg til all verdens sertifiseringer er han også involvert i ISTQB internasjonalt. En hyggelig fyr som på fritiden ofte drar med kona på sledehundeturer.»

HANS ARNE JACOBSEN

Geir

Lien

geir.lien@soco.no

+47 480 52 826

«Han er en ung lovende fyr med hjertet for test, både funksjonelt og teknisk. Han deler gjerne sin kunnskap og erfaring bare du lover å prøve selv først. Geir er en sporty og fargerik fyr som er full av vittig og lun humor, og hvis du hører godt etter så hører du litt Opplands dialekt. Fritiden bruker Geir på innebandy, snowboard, teknologi, musikk og film.»

ELISABETH JØRGENSEN

Geir

Maurud

geir.maurud@soco.no

+47 930 71 499

«Geir har 8 års solid erfaring innenfor testarbeid i roller som teknisk tester, testleder, testkoordinator og funksjonell tester fra forskjellige typer organisasjoner. Geir er meget tilpasningsdyktig, og hans analytiske karakter gjør at han fort kan sette seg inn nye oppgaver. Fritiden tilbringer Geir helst med sin familie, hvor det blir turer i både Akershus’ mørke skoger så vel som en og annen reise over dammen. Han er også en meget habil løper og er SOCOs absolutt sterkeste kort på Holmenkollstaffetten.»

CARL JOHNSON

Gro

Kleive

gro.kleive@soco.no

+47 971 57 002

«Gro er genuint opptatt av testfaget, og brenner for å sikre kvalitet i alle ledd og gjennom hele leveranseprosessen. Hun er ei sporty dame som trenger daglig påfyll av fysisk aktivitet; løping og yoga er tingen! Gro er i tillegg et sosialt vesen som er glad i god mat og drikke.»

ELISABETH JØRGENSEN

Hans Arne

Jacobsen

hans.arne.jacobsen@soco.no

+47 907 52 400

«Hans Arne er veldig opptatt av at hans team har det bra. Han har stor kompetanse om verktøyene og prosessene, noe som gjør at testing blir gjennomført på en effektivt måte. Hans Arne lever et rolig småbarnsliv med kone og Olivia, og håper en dag å kunne få spille dataspill og drikke øl igjen»

FRANS DIJKMAN

Hege

Breines

hege.breines@soco.no

+47 418 58 960

«Hege er en dyktig tester med flere års erfaring fra kvalitetsarbeid i helsesektoren. Hun er nøyaktig og har full kontroll på det hun jobber med. Som person er Hege omgjengelig og inkluderende, og hun er flink til å fremme andre rundt seg. På fritiden tar hun godt vare på sin lille firbente venn

GRO KLEIVE

Henna

Bjørkskog

henna.bjorkskog@soco.no

+47 987 65 195

«Henna har en bachelor i Informatikk fra NTNU og er en ivrig fan av å ta ting fra hverandre og sette de sammen igjen. Hun elsker å løse problemer og å sette seg in i hvordan ting fungerer. Det kan godt hende at du finner henne foran en Playstation på fritiden sin som hun da ikke bare spiller på, men også fikser når den er ødelagt.»

STIAN FURU

Henning

Myhre Kvaløy

henning.kvaloy@soco.no

+47 942 88 715

«Henning har en mastergrad i petroleumsteknologi, og har tidligere arbeidet som lektor. Henning er glad i å lære bort, og har en brennende interesse for teknologi. Han har en god teknisk forståelse og elsker matte. I tillegg er han utadvendt, glad i å lage mat og en nyfrelst dykkeentusiast.»

KATRINE NERHUS LARSEN

Hilde

Nytun Martinsen

hilde.nytun.martinsen@soco.no

+47 901 09 583

«Hilde er en dyktig, energisk og samvittighetsfull testleder og tester med lang erfaring.  Når hun ikke jobber så trener hun ski og orientering både selv og som trener for ungdommer i Nittedal.»

ÅSE GISHOLT

Ida

Baakind

ida.baakind@soco.no

+47 986 25 658

«Ida har en master i økonomi og ledelse, og har mange års erfaring fra bank og finans. Hun har erfaring fra flere ulike prosjekter, både funksjonell- og aksepteansetest, og setter seg raskt inn i komplekse problemstillinger. Ida er ellers sosial og reflektert, og liker å koble av med en joggetur på fritiden.»

CHRISTIAN LANDE

Ingvild

Meyer Pedersen

ingvild.meyer.pedersen@soco.no

+47 975 84 457

«Ingvild har lang erfaring og omfattende kompetanse innen software testing. Hun er en positiv og energisk person, med denne personlighet kommer hun fort inn i komplekse prosjekter. Hun har en smak for friluftsliv, musikk og kultur og en lidenskap for Street Art.»

SANTIAGO ESTELLA

Johanne

Eskerud Hovi

johanne.eskerud.hovi@soco.no

+47 986 03 510

«Johanne er en dyktig testleder som drives av utfordrende oppgaver. Hun har bakgrunn fra helse og oljebransjen, og har i flere prosjekter vist at hun raskt setter seg inn i nye bransjer og domener. Johanne er tøff, ærlig og opptatt av smidige arbeidsprosesser. I tillegg er hun svært opptatt av kvalitet i arbeidet hun leverer. På fritiden er Johanne en sporty jente som liker å holde seg i form. Hun trives også med hagestell og kaster gjerne pinne med schæferen sin Casper.»

SANIA AKHTAR

Katrine

Nerhus Larsen

katrine.nerhus.larsen@soco.no

+47 980 43 241

«Katrine har en bachelorgrad innen IT og informasjonssystemer og har en brennende engasjement for teknologi og problemløsning. Hun har erfaring med brukervennlighetstest og funksjonell test fra studiene. Ellers er Katrine en effektiv og sosial person som på fritiden elsker å reise og oppleve nye steder.»

CAROLINE KAVLI

Kenneth

Stensrud Olsen

Kenneth.stensrud.olsen@soco.no

+47 928 03 535

«Kenneth er en flink og arbeidsom testleder med bred erfaring fra helse- og banksektoren. Han elsker å jobbe med test og salg nesten like mye som han elsker sine planter i hagen og familielivet på Nesodden.»

KEYHAN FARAHANINIA

Keyhan

Farahaninia

keyhan.farahaninia@soco.no

+47 405 54 518

«Keyhan er en erfaren testleder og teknisk tester som brenner for faget. Flere kunder har opplevd engasjementet til Keyhan gjennom hans foredrag og rådgivningsoppdrag. Keyhan er ikke noe utpreget A-menneske. Hvis du ikke finner Keyhan ute i prosjekt så vil du finne han over kjøkkenbenken i gang med å diske opp en tre-retters middag til venner og familie.»

KENNETH STENSRUD OLSEN

Kjetil

Gjelsten

kjetil.gjelsten@soco.no

+47 901 22 925

«Kjetil er en meget erfaren testleder med lang fartstid i bransjen. Med en god kombinasjon av solid teknisk innsikt, bred testerfaring som både testleder og hands-on-tester, samt en økonomiutdannelse, og en veldig hyggelig framtoning, er han et naturlig førstevalg for de fleste testutfordringer. Utpå kvelden finner du ham gjerne på konsert eller festivaler som Øyafestivalen og Jazzfestivalen i hjembyen Molde. Kjetil er også glad i å reise rundt og utforske verden!»

SINDRE SANDVIK

Lauritz

Møllersen

lauritz.mollersen@soco.no

+47 977 94 749

«Han har tatt arbeidslivet med storm! Har allerede opparbeidet seg fantastisk erfaring med funksjonell test, teknisk test og testledelse. Han setter seg raskt inn i nye oppgaver og problemstillinger, evner å løse sine oppgaver samtidig se et større bilde. Når han tar turen hjem til Mo i Rana elsker han å kjøre snøscooter!»

MARIUS MÆLE

Lukas

Nilsen

lukas.nilsen@soco.no

+47 922 66 309

«Lukas har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, og 2 år inn i en integrert master i informatikk med fokus på cybersikkerhet fra UiT. Han har stor interesse for krypto og en generell bred teknisk kompetanse. På fritiden er han også sportsinteressert og er nyfrelst av frisbeegolf-verdenen.»

STIAN FURU

Magnus

Tenmann

magnus.tenmann@soco.no

+47 911 53 211

«Magnus har en master i Informasjonsvitenskap fra universitetet i Bergen, og har videreført sin interesse for teknologi som teknisk tester. Det er ingen problemer som blir for store når denne karen krummer nakken og gyver løs. Han er flink til å bruke gjennomføringsevnen sin til teamets beste. Magnus har glimt i øyet, og er en veldig sosial type som trives godt i forskjellige team. På fritiden bruker han mye tid på å løfte tunge ting, og løpe opp alt for bratte bakker fortest mulig.»

GEIR LIEN

Marius

Mæle

marius.mele@soco.no

+47 906 07 036

«Marius har et fantastisk engasjement rundt SOCO og alle våre medarbeidere. Hans desidert favorittaktivitet på fritiden er å tilbringe tid med sin strålende familie i Ski! Noen ganger får han også inn litt tid til fotball, sykling, ski og sin kjære veteran-Rover.»

LAURITZ MØLLERSEN

Masoud

Shah Pasand

masoud.shah.pasand@soco.no

‭+47 481 13 904‬

«Masoud er en dyktig testleder med lang fartstid innen testbransjen. Han er utdannet elektroingeniør og kan en ting eller to om det tekniske innen maskinvare. Med sitt stå på humør og hyggelige framtoning, og en bred testerfaring som både testleder, teknisk og funksjonell tester, er han et naturlig valg for de fleste testoppgaver. På fritiden er han en familiekjær kar som er glad i å reise og være aktiv i hverdagen!

CHRISTER MELSGARD

Mayurathan

Thiruchelvam

mayurathan.thiruchelvam@soco.no

+47 997 46 950

«Mayurathan, populært kalt MT, er en testleder med forretningssans. Han startet arbeidslivet som forretningsanalytiker, men fant som oss andre raskt ut at testing var veien å gå. Som testleder er han nysgjerrig og utvider sin horisont, spesielt på det tekniske plan. På hjemmefronten tester han ut langrennsformen, med fordypning i ploging. Men han ender ofte opp med en runde brettspill med kamerater, enn med hodet begravd i snøen.»

GEIR MAURUD

Medine

Serin

medine.serin@soco.no

+47 920 61 296

«Medine har lang erfaring innen test og brenner for å heve kvaliteten i alt hun gjør. Hun har en egen evne til å stille de gode og kritiske spørsmålene, og setter seg raskt inn i nye oppgaver og systemer. Dette, kombinert med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, gjør at hun alltid er et positivt tilskudd i et hvert team. På fritiden trives Medine best med familien og venner. Da går det i god mat, gode filmer og gjerne en reise i ny og ne.»

KENNETH STENSRUD OLSEN

Mette

Bakke Vassbotn

mette.vassbotn@soco.no

+47 905 71 796

«Mette er en blid og positiv dame fra Bergen, som har lang erfaring med krevende tekniske løsninger – både som utvikler og testleder. På fritiden trener hun til halvmaraton eller hun kan treffes i slalombakken i Trysil der hun har hytte.»

ÅSE GISHOLT

Morten

Saue

morten.saue@soco.no

+47 994 92 494

«Morten er en dyktig teknisk tester med stor interesse for nye teknologier. Han har erfaring innen teknisk test, testutvikling, database administrering samt erfaring som ansvarlig for testdata. Morten setter seg raskt inn i nye systemer og komplekse løsninger. På fritiden er Morten aktiv i orienteringsmiljøet i Oslo og dyrker hobbyen sin som møbelsnekker.»

TRYM ERIK NIELSEN

Nina

Ruthenbeck Moen

nina.ruthenbeck.moen@soco.no

+47 995 90 366

«Nina er en dyktig testleder med mange års erfaring med hovedområde innen datavarehus. Hun har også bakgrunn som utvikler innen datavarehus. På fritiden liker hun å være ute i skog og mark med familien.»

BJARTE NORHEIM

Niruban

Yogalingam

niruban.yogalingam@soco.no

+47 993 98 137

«Han har på noen få år tatt testverden i Norge med storm. Han elsker å dele sine erfaringer og kunnskap med andre gjennom flere kanaler. I tillegg til at han har bred ekspertise innenfor testfaget er han veldig sosial og omgjengelig, men nå må han snart legge om litt av fokuset sitt på hjemmefronten og pleie familielivet i Trondheim.»

HENRI VAN DE SCHEUR

Ola

Kleiven

ola.kleiven@soco.no

+47 924 64 929

«Ola er en meget dyktig og arbeidsom testleder med et stort engasjement og solid kompetanse rundt teknisk testing, testautomatisering og programvareutvikling. I helgene er sannsynligheten stor for å møte han i Gausdals vakre fjellområder.»

SINDRE SANDVIK

Patrik

Sverneborg

Patrik.Sverneborg@soco.no

+47 466 26 460

«Patrik er en meget dyktig teknisk og funksjonell tester som har stor interesse for teknologi. Han har med seg en utdannelse innen testfaget fra Sverige, men har slått seg til ro i Norge. På fritiden finner du Patrik ofte på konserter eller festivaler. Han har også bygget sin egen hytte selv hjemme i Sverige, med materialer hentet fra tomten hytten ble bygget på.»

 

THOR-ARNE HØILAND-HALLINGRØD

Rajanan

Ratneshan

Rajanan.Ratneshan@soco.no

+47 482 63 843

«Rajanan, også kalt Raj, er en svært dyktig teknisk tester. Raj er nysgjerrig og drives av utfordringer og ny teknologi. Han er veldig strukturert i sitt arbeid og tar en enhver oppgave med et smil. Raj trives i et arbeidsmiljø med høy kapasitet og motiveres av tillit og ansvar. På fritiden driver Raj aktivt med fotball, og om vinteren trives han best i skiløypene.»

SANIA AKTHAR

Sahdia

Moghal

sahdia.moghal@soco.no

+47 952 88 544

«Sahdia er en fremoverlent, blid og utadvendt testleder med meget solid erfaring innen test. Hennes drivende personlighet og interesse for teknologi gjør henne til en tester som håndterer både funksjonelle og tekniske oppgaver. Sahdia brenner for å levere god kvalitet på en smidig måte og gir det lille ekstra for å levere et godt produkt. Hun samarbeider utmerket med andre mennesker og er svært opptatt av et godt samspill med de hun jobber sammen med. På fritiden bruker Sahdia mye tid med familien sin, og liker å reise og spise spennende mat.»

SANIA AKHTAR

Sania

Akhtar

sania.akhtar@soco.no

+47 988 97 850

«Sania er en dyktig testleder som har opparbeidet seg solid kompetansen på kort tid innenfor testfaget. Hun er utadvendt, full av energi og tar en hver oppgave på strak arm. Med sin drivende personlighet og fokus på gode løsninger er hun dyktig på å se kunden og deres behov. Når Sania ikke er ute og løser problemer, reiser hun gjerne rundt omkring i verden. Hun er også veldig opptatt av god helse og er en treningsglad jente.»

NIRUBAN YOGALINGAM

Santiago

Estela

santiago.estela@soco.no

+47 486 38 890

«Santiago har bred erfaring fra test i smidige prosjekter til innføring av testmetoder i store selskaper for så å bygge opp og drive egen testavdeling. Han er ansvarsfull, metodisk, har mye kunnskap om kvalitetssikring og software testing, samt at han evner å skape engasjement hos dem han leder. Santiago er en modig mann som har tatt med hele familien sin fra Bilbao til Oslo, og lærer seg norsk i en fei. Han liker å reise og har gjenoppdaget gleden med friluftsliv sammen med familien.»

INGVILD MEYER PEDERSEN

Sindre

Sandvik

sindre.sandvik@soco.no

+47 995 52 693

«Sindres lange og varierte erfaring sørger for unike og velfunderte testperspektiver i ethvert prosjekt. By, fjell eller sjø; saksofonen er alltid nær.»

OLA KLEIVEN

Stian

Furu

stian.furu@soco.no

+47 454 00 713

«Stian har en Bachelorgrad i informasjonstekonologi fra OsloMet og har tidligere studert utøvende musikk på UiS. Med en bred kompetanse innen IT interesserer Stian seg spesielt for det tekniske aspektet ved testing. Ellers er Stian en råtass på trombone! Og fritiden deles mellom gaming og musikk, der han blant annet spiller i korps.»

LUKAS NILSEN

Thor-Arne

Høiland-Hallingrød

thor-arne.hoiland@soco.no

+47 917 11 525

«Thor-Arne er en dreven funksjonell og teknisk tester samt RPA-utvikler. Han har innehatt flere verv og roller, og er ikke redd for å ta på seg ansvar. Via mange ulike prosjekter har han vist at han raskt setter seg inn i nye områder. Thor-Arne er en bidragsyter og lagspiller som brenner for blant annet innovasjon, effektive arbeidsprosesser og god kommunikasjon. Han liker å ta vare på menneskene rundt seg, og stiller alltid opp om det er noe. På fritiden er det familie, venner og motorsport som gjelder. En ting ikke alle vet er at Thor-Arne startet karrieren sin som slakter, her med ansvar for dyrevelferd, sikkerhet og helsekontroll.»

JOHANNE ESKERUD HOVI

Tor Anders

Høyum

tor.anders.hoyum@soco.no

+47 970 69 705

«Tor en veldig hyggelig og sosial person som finner det lett å snakke med alle, og samtidig lytter til de han møter. Han har lang erfaring innen test, både som funksjonell tester og som testleder, og bransjeerfaring fra bank, finans, retail og helsesektoren. Tor er også spesielt kjent for svært gode koordinering og samarbeidsevner.

På fritiden er Tor en aktiv fyr og du kan ofte finne ham på Sats treningssenter, på snowboard om vinteren og på motorsykkelen om sommeren. Tor trives også i godt lag med sine mange venner, og sitter ikke mye stille og kjeder seg!»

VICTORIA BJERTNES

Tuva

Narbuvold

tuva.narbuvold@soco.no

+ 47 922 90 924

«Tuva er limet i SOCO. Hun har en strålende innstilling og fikser alt – både smått og stort! Tuva har tidligere jobbet i ulike roller innen musikk- og kulturbransjen, men trives nå godt i IT-verdenen. På fritiden har hun to små tvillinger – say no more……»

MARIUS MÆLE

Victoria

Bjertnes

victoria.bjertnes@soco.no

+47 907 81 522

«Victoria er en testleder med glimrende organisatoriske egenskaper, hun er ekspert på å legge frem kompleks informasjon på en ryddig og lettlest måte. Victoria lyser opp ethvert arbeidsmiljø med sitt gode humør og positive holdning. Om sommeren er favorittaktiviteten hennes og ta med familien ut i båten for å nyte sol og sjø.»

HELGE GJØLME

Victoria

Holm

victoria.holm@soco.no

+47 907 81 522

Victoria er en meget allsidig og dyktig testleder som også har solid kompetanse innen funksjonell test og ytelsestesting. Hun er en mester på å holde orden og oversikt, og hun er opptatt av å skape god lagånd i teamet. Victoria stiller alltid med godt humør og viser mye omsorg for personene hun har rundt seg. På fritiden liker hun å holde seg aktiv og går turer i skog og mark med hunden Flora. 

ELINE FURU SKJELBRED

Åse

Gisholt

ase.gisholt@soco.no

+47 952 09 106

«Åse er en veldig sporty, hyggelig og fornuftig dame med solid erfaring i testfaget. Hun har alltid en tanke om hvordan ting kan løses, og er god på å overføre kunnskap til andre. I helgene er hun sannsynligvis å treffe sammen med gode venner langt inne i Nordmarka på sykkel, eller på Sjusjøen på en fem mils skitur på fjellet.  Kanskje må du nok helt til Peru også…»

HILDE NYTUN MARTINSEN

Har du lyst til å bli en del av SOCO gjengen?

victoria.bjertnes@soco.no

+47 907 81 522

Så hyggelig at du leser på sidene våre! Vi ser alltid etter flinke folk med testerfaring som er engasjerte, gode på samarbeid, og har evnen til å gjøre folk rundt seg bedre. Hvis du vil vite mer om SOCO kan du ta kontakt med meg for en uformell prat. Jeg ser fram til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen

Victoria Bjertnes