Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Fredag – både faglig og sosialt!

Fredag 7. februar arrangerte vi SOCO Fredag! Hele SOCO-gjengen møttes for en trivelig arbeidsdag med kompetansedeling og sosialisering. Det er andre gangen vi arrangerer SOCO Fredag etter at konseptet ble introdusert i fjor, og det er tydelig at det populære konseptet er kommet for å bli!

Til daglig løser vi utfordringer for våre kunder og sitter da fysisk ute hos kundene. Hensikten med SOCO Fredag er muligheten til jobbe med de samme arbeidsoppgavene, men sitte sammen med andre SOCO medarbeidere. På denne måten kan vi diskutere og få hjelp til problemstillinger, dele tips og erfaringer med andre i SOCO som har kunnskap innen samme område. 

SOCO Fredag ble holdt i de flotte konferanselokalene til Thon Hotel Opera. Våre ansatte har muligheten til å benytte seg av treningstilbudet til Thon Hotel fra morningen av, etterfulgt av frokost. 

Vi starter dagen med en kort stand-up. Under stand-up tar man en runde på hva en skal jobbe med – eventuelle utfordringer, ønske om å dele kompetanse eller holde demo. Ved hjelp av Post-it-lapper illustrerer vi ulike teamer og de som ønsker får da muligheten til å være med på workshops relatert til tema. Ved lunsjtider møtes man for en hyggelig matbit. Etter SOCO Fredag har vi tradisjonen tro e-sportliga på kontoret med god mat og drikke. 

SOCO Fredag er et av mange initiativ vi har for både kompetansedeling og sosialisering. Tusen takk til hele SOCO-gjengen for en svært engasjerende og hyggelig dag.