Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

=Oslo Julebok 2021 = årets julegave!

Julen er tiden for tradisjoner og i SOCO er det fast tradisjon at alle får =Oslo Juleboka med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata i julegave. Vi synes det er ekstra fint med julegaver som er til glede for flere!

Vi anbefaler =Oslo Juleboka på det sterkeste! Årets tema er hjem til jul og består av både tegneserier, dikt, noveller og ekte historier. Og om det er mer interessant å handle over nett så kan vi tipse om =KAFFE sin nettside www.erlikkaffe.no hvor du kan få kjøpt nydelig kaffe og te, små godbiter, kule kopper og andre fine julegaver. 

Vi har kjøpt inn over 55 julebøker av ulike selgere og det er ingen hemmelighet at =Oslo Julebok er spesielt viktig for =Osloselgerne. Salget gir et ekstra boost inn mot kalde vintermåneder og til en hyggeligere juletid. Salget har vært vanskelig i år, spesielt med de siste strengere restriksjonene som gjør at det er færre folk i byens gater.

Vil du holde deg oppdatert på hvordan det går med =Oslo og selgerne deres kan du melde deg på nyhetsbrevet deres via hjemmesiden www.erlik.no eller følge dem på Facbook siden deres www.facebook.com/erlikoslomagasin.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nytt år!