Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Årets julegavetips =Oslo Julebok!

Julen er en tid for tradisjoner, og i SOCO har det blitt en fast tradisjon at alle mottar =Oslo Juleboka med noen ekstra godbiter fra =KAFFE i Akersgata. Vi synes det er ekstra gledelig med julegaver som sprer glede til mange!

=Oslo Juleboka blir utgitt hvert år med et nytt tema. Årets er «Reise» og i boka finner du tekster om både store og små reiser, virkelige og imaginære, dyptgripende og dagligdagse. Blant bidragsytere finner vi blant annet julebokselgere, forfattere som Erika Fatland og Brynjulf Jung Tjønn, programlederne Sturla Dyregrov og Einar Tønrquist og en rekke politikere som Oslos ordfører Anne Lindboe og kultur- og likestillingsminister. I tillegg er det tegnestriper fra tegneserieskaper og illustratør, Anders Kvammen, og Marianne G. Engedal, norsk illustratør og barnebokforfatter. Resultatet er en skikkelig fin bok som man kan kose seg med i romjulen!

Det er heller ingen hemmelighet at =Oslo Julebok har en spesiell betydning for =Osloselgerne. Salget gir dem en ekstra dytt gjennom de kalde vintermånedene og bidrar til en hyggeligere juletid. De, som alle andre, kjenner også at økonomien blir trangere og at folk må kutte utgifter som ikke er strengt nødvendige. Da rammes dessverre gjerne selgerne dobbelt så hardt. Inntekten til selgerne er direkte knyttet til hvor mye de selger og derfor har =Oslo redaksjonen i år tatt et valg om å øke prisen på årets =Julebok for første gang på 9 år. En prisøkning på produktet gir en direkte økt fortjeneste for selgerne.

Vi har sikret oss 70 bøker og som vanlig tok vi turen til =Kaffe og sikret oss noen godbiter derifra. Vi mener det er årets beste julegavetips! Og med det ønsker vi alle en riktig god jul og godt nytt år!

Se mer om utvalget til =Kaffe på www.erlikkaffe.no og om du vil du holde deg oppdatert på hvordan det går med =Oslo og selgerne deres, kan du melde deg på nyhetsbrevet deres via hjemmesiden www.erlik.no eller følge dem på Facbook siden deres www.facebook.com/erlikoslomagasin.