Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Klar for det nye året! SOCO Kick-off 2020

Med god mat og god stemning hadde vi SOCO Kick-off forrige uke! Vi mimret over 2019 og gikk over planene for 2020.

2019 ble oppsummert, planene for 2020 ble presentert og vi ble introdusert for en miljøvennlig og artig utfordring som vil øke kunnskapsnivået vårt om plast. Marius dro oss gjennom en presentasjon med fokus på folk, fag, kunde og samfunnsansvar. 

Mye å se frem til i 2020! 

Vi gleder oss til et fartsfylt og innholdsrik 2020 med mange spennende, både faglige og sosiale aktiviteter. Vi ser frem til blant annet SOCO Inspirasjonsdag med Tor Haugnes, SOCO Felles sertifisering med Prince2 Agile Foundation, EuroSTAR i november og en fantastisk tur til Cortina i de italienske Dolomitten. 

I tillegg blir det mange andre spennende arrangementer i løpet av året. Vi gleder oss!   

SOCO tar ansvar

Samfunnsansvar er viktig for oss, og vi gir 1 % av omsetningen vår til SOCOs Hjertesaker og SOCO IIdsjel. 

SOCO fortsetter å støtte Deaf Aid Kenya og det gode arbeidet som blir gjort med døveskolen der. I tillegg skal vi fortsette samarbeidet med Framtiden i våre hender (FiVH) som ble påbegynt i 2019. Vi skal blant annet gjennomføre en to ukers plastutfordring i samarbeid med Ducky og FiVH. Målet for utfordringen er å redusere plastforbruk og plastforsøpling. 

Plastutfordringen blir en artig og engasjerende aktivitet som vil øke kunnskapsnivået om vårt eget forbrukt, sier Øyvind Utby, ansvarlig for samarbeidet med FiVH

Vi avsluttet kvelden på verdens første digitale vikingmuseum, Viking Planet, med en tidsreise tilbake i tid. Men nå ser vi fremover og gleder oss til året som kommer!