Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Kick-off på Teams med morgenlevering!

Nå begynner vi å bli såpass rutinert, at kick-off på Teams vel ikke var uventet! Med mat og drikke fra Morgenlevering, dukket alle opp til felles lunsj på Teams. Vi gikk gjennom planer for 2021, mimret over 2020 og fikk en smakebit på lanseringen av TestRadar 2021!

Kick-off i januar er en fast tradisjon her i SOCO og vi så ingen grunn til å bryte den bare fordi vi ikke kan møtes fysisk. Daglig leder Marius Mæle gav oss et tilbakeblikk på 2020 og de fantastiske resultatene SOCO-gjengen har oppnådd! Både omsetning og resultat er bedre enn tidligere år og vi har kunnet ønske velkommen både nye og tilbakevendende kunder. Noen nye ansikter har vi også fått og det er jo alltid hyggelig med flere i SOCO-gjengen. Og selv om det ikke ble felles tur til Agile testing days Berlin, eller sosial tur til Dolomittene, kunne de fleste oppdatere CV’en med en ny sertifisering i Prince2 Agile.

Det varmer spesielt at vi kunne hjelpe Deaf Aid Isinya, som har hatt ett utrolig tøft år! Deaf Aid Isinya er en skole for døve barn i Kenya. En i utgangspunktet utsatt gruppe, som virkelig har hatt det tøft når alle skoler stengte i 2020. Støtten på 600 000 kr fra SOCO har hjulpet til at skolen har holdt seg trygg og har kunnet ta vare på de nærmeste lærere og elever. I januar 2021 åpnet endelig skolene igjen slik at elevene endelig kunne komme tilbake. 

Klar for 2021! 

Planene for 2021 ble også presentert. Av naturlige grunner vil det gå mye i Teams aktiviteter fremover, og SOCO Frokostseminarene vil midlertidig erstattes av film som vi deler i stedet. I tillegg har SOCO Aktiv også planer og SOCO (e-)idrettslag har allerede invitert til åpent virtuelt SOCO Isfiskemesterskap.

TestRadar 2021 skal óg lanseres snart. SOCO sin TestRadar er en temperaturmåler for testfagets status i Norge, basert på SOCO-konsulentenes egne erfaringer og satt sammen av en egen prosjektgruppe. Det er 5. gang vi lanserer TestRadar og den har blitt en kjærkommen referanse for alle som ønsker innspill til hvilke muligheter vi har innen faget. Under kick-off’en fikk vi en smakebit fra Emil Wiik Larsen og Esther Bloemendaal på hva som vil bli trendene for testfaget i Norge i 2021 og vi gleder oss til lanseringen 1. februar. 

Vi er ser frem imot 2021 og selvfølgelig, det øyeblikket vi kan møtes i trygge rammer igjen, så er vi klare!