Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Spennende halvår foran oss

SOCO har hatt kick-off for høsten 2022. Det er mye å se frem til!

SOCO-gjengen var nylig samlet på Mesh for å ta en rask oppsummering av halvåret som er bak oss, og ikke minst for å glede oss over det som kommer. Nye traineer og kollegaer er på plass. Nye lokaler skal snart tas i bruk. Vi skal hente inspirasjon og motivasjon fra fokusområder, være oss bevisste på psykologisk trygghet og ta en status på samfunnsengasjementet. Og ikke minst, vi skal feire at SOCO fyller 10 år!

10-års jubileum

Den store festen som markerer SOCO-jubileet er lagt til Kroatia. Reiselederne våre fra Inspiratour kunne på kick-off’en hinte om fantastiske opplevelser og mange hyggelige aktiviteter sammen i september. Med bagger og vannsko gleder vi oss til å feire oss selv i en ekte middelhavskjærgård.

Kontinuerlig forbedring

Planene ellers for høsten er også klare. Selvfølgelig blir det arrangert populære frokostseminarer og kakefest. På det interne nivået gjennomgikk vi høstens fokusområder. SOCO benytter fokusområder fremfor treårsplaner for å ha målsetninger for utvikling på områder som vi mener er viktige. Her settes opp aktiviteter for å vise at vi engasjerer, utforsker og forenkler.

Psykologisk trygghet er et begrep som stammer fra Amy C. Edmonson, som professor i ledelse og administrasjon på Harvard Business School. Dette er tanker som er i tråd med SOCO sine verdier frihet, driv og kløkt, og som er bakgrunnen for at vi aktivt jobber med dette. Kan hver enkelt medarbeider uttrykke seg og være seg selv? Har vi nok rom for at vi kan lære av feil og lykkes sammen?

Samfunnsengasjement

SOCO har som kjent et aktivt samfunnsengasjement og bruker 1% av omsetningen på aktuelle prosjekter. I 2022 viderefører vi støtten til Deaf Aid (som vi har jobbet med i 10 år!), Oslo Gateteam og våre personlige prosjekter Ildsjel (hvor alle i SOCO kan søke om penger til egne initiativ). Krigen i Ukraina gjorde også at et fjerde initiativ raskt kom på banen for å støtte ukrainske flyktninger i Polen. På kick-off’en startet vi arbeidet med en status av arbeidet og vurdering av hva vi skal gjøre de neste årene. Ingen tvil om at SOCO-konsulentene fortsatt ønsker et betydelig og aktivt samfunnsengasjement fremover også. Det forsterket både opplevelsen og viktigheten av å videreføre det vi allerede gjør!

For en høst det blir. Vi gleder oss!