Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Kick-off 2024!

Forrige uke sparket vi i gang året med kick-off i våre egne kontorlokaler! Det var ekstra stas og samles alle sammen for en skikkelig hjemmefest. Som alltid bruker vi anledningen til å se tilbake på året som har vært og presentere planer for året som kommer!

Etter at vi fikk større lokaler august 2023 har vi utforsket hvordan vi kan bruke kontoret på forskjellige måter. Denne gangen fikk vi virkelig testet hva vi kan få plass til! Med både shuffleboard, air hockey, racerbilstoler, Fire-på-rad, popcornmaskin og VR-briller med en rekke morsomme spill, var det noen for enhver i hele lokalet.

Under kick-off’ene våre i januar er det alltid en perfekt blanding av å se tilbake på 2023 og feire alle de fantastiske tingene som vi fikk til. Som for eksempel lanseringen av Testinnsikt 2023, rekordantall svar på Testinnsikt sin nye undersøkelsen gjennomført høsten 2023, gjennomføringen av vår fantastiske internkonferanse KLØKT 2.0, rekordantall antall folk på SOCO Frokostseminar, lansering av konseptet fagkrydder og mye, mye annet!

Samtidig brukte vi kvelden på å se fremover mot alle de spennende planer for 2024. Det vil bli masse spennende faglige innslag med både fagkrydder, kurs, felles sertifisering og inspirasjonskvelder. Blant temaene frem til sommeren finner vi sikkerhetstesting, DevOps, ChatGPT-verksted, Postman og Agile People Development. Vi får besøk av eksterne foredragsholdere, men også våre egne skal dele av egne erfaringer og kunnskap. Vi skal teste nytt format på SOCO Frokostseminar, Testinnsikt 2024 skal lanseres, konferansedeltagelse planlegges og det blir en strålende sosialtur i månedssikfte august/september! I tillegg blir det en rekke sosiale initiativ med alt fra vinsmaking og museumsbesøk til Holmenkollstafetten og gokart. Nytt i år er også lanseringen av SOCO OL som spenner over første halvår med en rekke spennende aktiviteter. Vi gleder oss stort!

Vi er stolte av hvor mye vi får til, og hvor bra nivå det er på alle initiativ. Og det kan vi takke den fantastiske SOCO-gjengen for!