Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Klare for høsten på SOCO Kick-off!

å som vi endelig har mulighet til møtes igjen, arrangerte vi kick-off for høsten 2021 på Oche! På planen sto status og planer for SOCO og ikke minst, valg av lokalt samfunnsengasjement.

Nå som vi endelig kan møtes igjen var det ekstra hyggelig å arrangere SOCO Kick-off! På Oche var det satt av masse tid til mat, mingling og dartspill for å kunne endelig møte kollegaer igjen. 

Tradisjonen tro holdt Marius Mæle et kort innlegg om status for SOCO og planer for høsten. Det er godt å se at det går meget bra med SOCO på tross av tiden vi har vært igjennom. I tillegg er det også mye nytt som skjer. Vi har fått SOCO sitt første traineekull som hadde oppstart i midten av august. Nye ansikter har kommet inn og vi arrangerer SOCO sin egen konferanse for, og med, SOCO-gjengen, nemlig KLØKT. 

I løpet av kvelden valgte vi også vårt nye tilskudd i SOCO sitt samfunnsengasjement, nemlig SOCO Hjertesak Lokalt. SOCO bruker 1 prosent av omsetningen på samfunnsengasjement. I SOCO sitt første år var det 10 000 kr, men i de siste årene har det vært over 1 million norske kroner som deles ut. 

Vi fortsetter å støtte Deaf Aid Isinya, døveskole for barn i Kenya, og med SOCO Ildsjel hvor hver enkelt i SOCO kan søke om økonomisk støtte til områder de engasjerer seg i. Nå som omfanget av 1% er blitt såpass stort, samlet vi SOCO-gjengen for å velge en lokal hjertesak som engasjerer oss. 

SOCO ønsker å gjøre verden til et bedre sted og er opptatt av å bidra med mer enn bare penger i vårt samfunnsengasjement.

MARIUS MÆLE, DAGLIG LEDER SOCO

Tre ulike og fantastiske organisasjoner kom for å presenterte hva de gjør og hvordan SOCO kan bidra. Valget var ikke lett, men falt på Gateteam Oslo. Det var en beveget SOCO-gjeng som kom med flere forslag på hvordan vi kan bidra i løpet av kvelden. 

Gateteam Oslo arbeider for å gjøre den tøffe hverdagen for Oslos mange rusavhengige og hjemløse litt bedre med sitt lavterskel tilbud. De er en frivillig non-profit organisasjon uten politisk eller religiøs tilhørighet, som hver onsdag kl. 18:00 deler ut varme klær, soveposer, sko, mat, drikke og andre nødvendigheter til de som trenger det mest i Oslos gater. 

Vi gleder oss til høsten og til videre samarbeid med Gateteam Oslo!