Samfunnsansvar

SOCO er et selskap som engasjerer seg i samfunnet - vi gir 1% av omsetningen til samfunnsbidrag.

Deaf Aid Isinya

Deaf Aid Isinya er en norsk bistandsor­ganisasjon som arbeider for å gi skoletilbud til døve barn og unge i Kenya. Døve barn i Kenya har fremdeles lav status og blir ofte gående hjemme uten skoletilbud. Alt for mange døve barn møter ikke andre døve i samme situasjon, lærer ikke tegnspråk og forblir derfor språkløse.

Hovedfokuset til bistandsorganisasjonen er å drifte og utvikle Isinya School for the Deaf i Isinya utenfor Nairobi, Kenya. Denne skolen er bygget opp for norske midler gjennom faddere, skoler, små og store innsamlinger, enkeltgaver og sponsorer.

Deaf Aid Isinya har mange frivillige i Norge og som gjør at innsamlede midler blir sendt uavkortet til Kenya. SOCO er en hovedsponsor, og var i 2016 nede å besøkte skolen. Vi er svært stolte over det arbeidet som gjøres, og ydmyke når vi opplvede hvordan Deaf Aid Isinya hjelper barn og deres familie. Utdanning er den sikreste veien ut av fattigdom – både kollektivt og individuelt!

Les mer om Deaf Aid her...


Unicus

Unicus er et norsk konsulentselskap som fokuserer på autismens positive særtrekk. Selskapet er en nisjeaktør som leverer tjenester innen test & kvalitetssikring. Det som skiller Unicus fra andre konsulentselskaper er at våre ansatte har Asperger syndrom. Asperger syndrom er en diagnose innen autismespekteret som ofte påvirker kommunikasjon og evnen til sosialt samspill. Unicus fokuserer på muligheter fremfor begrensninger og ser det enkelte individ.

Unicus og SOCO har etablert et sterkt samarbeid. Konsulenter fra begge selskaper har jobbet sammen i flere spennende prosjekter og levert over kundenes forventninger. Unicus og SOCO har vunnet flere viktige rammeavtaler sammen. SOCO ser etter muligheter hvor våre kunder fordelaktig kan benytte seg av Unicus sin spisskompetanse og unike egenskaper. De er fenomenalt dyktige og sammen skal vi gi flere gode kundeopplevelser. 

Les mer om Unicus her...