Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

Julegavetips: =Oslo Juleboka 2022

Julen er tiden for tradisjoner og i SOCO er det fast tradisjon at alle får =Oslo Juleboka med litt godsaker fra =KAFFE i Akersgata. Vi synes det er ekstra fint med julegaver som er til glede for flere!

=Oslo Juleboka gis ut hvert år med nytt tema. Årets tema er «Rundt bordet» med blant annet tekster fra Anne B. Ragde, Linnéa Myhre og Jens Bjørneboe. Som alltid preges boka av en god blanding av lengre og kortere tekster, dikt og tegneserier. Det hele blir ganske så perfekt lesning i romjula.

Vi har kjøpt inn over 65 julebøker av ulike selgere og det er ingen hemmelighet at =Oslo Julebok er spesielt viktig for =Osloselgerne. Salget gir et ekstra boost inn mot kalde vintermåneder og til en hyggeligere juletid. 

Vi vil også fremsnakke kafeen =KAFFE. De har egen nettside www.erlikkaffe.no hvor du kan få kjøpt nydelig kaffe og te, små godbiter, kule kopper og andre fine julegaver. 

Vil du holde deg oppdatert på hvordan det går med =Oslo og selgerne deres kan du melde deg på nyhetsbrevet deres via hjemmesiden www.erlik.no eller følge dem på Facbook siden deres www.facebook.com/erlikoslomagasin.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nytt år!