Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Pangstart på nytt år

Vi i SOCO har hatt kick-off for 2023 med informasjon, inspirasjon og litt hjernemosjon.

Turen gikk denne uken til Pakkhuset i vårt nye nabolag for å starte det nye året med god mat og godt selskap.

Status, planer og fokusområder

Marius startet kvelden med en oppsummering av status, kunder og aktiviteter for 2022. Et flott år er nå bak oss, og vi vender blikket fremover. Så hvilke planer har vi for våren? Det blir et variert og mangfoldig tilbud av sosiale og faglige aktiviteter. Her kan SOCO-konsulentene velge mellom alt fra guidede omvisninger og overnattingstur i Nordmarka, til faglige workshops og sertifiseringer.

Kick-off er også en god anledning til å diskutere fokusområdene som skal gi mål for første halvår. Områdene vi ønsker å satse på er faglig utvikling, forenkle det som kan forenkles og at vi viser kundene hva vi er gode for. Det kom mange gode innspill til hvordan vi kan sette konkrete mål videre.

Samfunnsengasjement

I 2022 startet SOCO samarbeid med Oslo GateTeam, en frivillig non-profit organisasjon som bistår rusavhengige og husløse i hovedstaden. Leder Siw Indsetviken ga oss et gripende innblikk i situasjonen ute på gata og betydningen av arbeidet som gjøres av alle de frivillige. Det er ingen tvil om at det nytter å bidra, og vi er glade for at samarbeidet fortsetter!

Fag i fokus

SOCO har alltid fokusert på fag og mange faglige aktiviteter, men i 2023 skal vi ta det ytterligere et nivå opp. I fjor høst etablerte vi i SOCO en egen faggruppe,  som presenterte et variert og spennende program for det første halvåret. Her kan alle som ønsker møte opp for å få en introduksjon eller faglig fordypning i temaer som scripting i Powershell, kontinuerlig testing, modell-basert test, konflikthåndtering og mye mer.

Stopp hackeren

Vi avrundet kvelden med problemløsning i team basert på et Escape-room konsept. Grupper avdekket og dekodet hintene, som utfordret både sansene og hjernecellene. Alle grupper kom i mål innen den tilmålt tiden på 1 time. Det er grunn til å være stolte av det!

Vi ser frem til 2023!