Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

Rekordmange deltakere på SOCO Frokostseminar med Michael Bolton!

Med over 200 påmeldte ble det full sal på SOCO Frokostseminar! Michael Boltons leverte et skråblikk på testautomatisering og testerens rolle i automatisering. For finnes det egentlig noe som heter testautomatisering?

SOCO inviterer alle som er interessert i test til SOCO Frokostseminar fire ganger i året. Denne gangen har vi vært så heldige at testguru Michael Bolton tok turen for å avsløre baksiden med testautomatisering.

Testautomatisering er et veldig populært tema. Men Michael mener testeren alltid er i sentrum, og setter spørsmålstegn ved testautomatseringen sin rolle og definisjon.

Latteren satt løst i salen mens Michael utfordret publikum på hva test er, hvordan automatisering kan brukes som verktøy, og ikke minst; hvordan den ikke kan brukes. 

Michael Bolton er en internasjonal testguru. Med sin base i Canada reiser han over hele verden og holder både foredrag og kurs. Han har spesielt fokus på Rapid Software Testing, og hvordan testeren har en kreativ og utforskende rolle. Ved siden av å undervise og holde foredrag, skriver Michael omfattende om testing og programvareutvikling på bloggen DevelopSense.

Tusen takk til Michael Bolton som delte av sin kunnskap og erfaringer!