Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Aktiv med Curling!

SOCO Aktiv gjennomførte sitt aller første arrangement forrige uke! Entusiastiske og spente kolleager tok turen til Bygdøy Curling Club. Vi tilbrakte nærmere tre timer på isen med instruktør Pia Trulsen fra selveste landslaget! Det ble en stor suksess hvor flere fikk sansen for denne sporten.

SOCO Aktiv er et initiativ hvor vi i SOCO-gjengen kan trene sammen og bevege oss, samtidig som vi er sosiale og har det hyggelig sammen. Vi har flere treningsglade mennesker i SOCO og i tillegg har vi noen som ønsker å bevege seg mer. SOCO Aktiv passer for alle! 

SOCO Aktiv går ut på at SOCO konsulentene møtes for en aktivitet eller treningsøkt. Aktiviteten skal være lavterskel, ingen forkunnskaper kreves – det skal kun oppleves som en hyggelig treningsøkt. SOCO Aktiv skal invitere til variert trening og vi skal få muligheten til å prøve oss på ulike aktiviteter fremover. Vårt første arrangement ble lagt til Bygdøy Curling Club med curling! 

Det hele startet med en teoridel hvor vi fikk nyttig informasjon relatert til regler, banen og teknikker på isen. Deretter hadde vi en sesjon på isen hvor vi øvde oss på å skyve stein og koste. Curling er et spill på is hvor det handler om å plassere en curlingsten på en sirkel i enden av isflaten. Stenene som ligger nærmest midten av sirkelen når alle stenene er spilt, får poeng. Når curlingstenen har sluppet spillerens hånd, kan medspillere koste isen foran stenen for å påvirke den endelige plassering. Det er i tillegg tillatt å skyte andre stener vekk. Vi opplevde raskt at spillet er relativt krevende, men etter noen runder med øving var vi klare til kamp og ble inndelt i lag. Ingen tvil om at SOCO konsulentene har et høyt konkurranseinnstinkt! 

Tusen takk for en flott kveld med en flott gjeng!