Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO E-idrettslag i storform

Selvfølgelig har SOCO et lag innen e-sport. Denne ukens øvelse viser vi er klare for sesongen.

Soco Bedrifts e-idrettslag er spesialisert i retro spill og konsoller. Som besøkende i lokalene våre har du kanskje lagt merke til en meget respektabel samling av både spill, konsoller og datamaskiner fra de glade 70- og 80-tallene. Denne uken ble utstyret satt opp rundt omkring i kontorlandskap og møterom, hvor spillerne fikk trent seg i gamle kunstner.

Nostalgi
For de av leserne som har greie på retro spill og konsoller, kan vi nevne noen av grenene som det ble trent og terpet på denne uken:
  • «Sensible Soccer» på en Amiga 600
  • «Pong» på Videomaster Superscore
  • «Double Dragon 2» på Commodore64
  • «Lotus 2» på Amiga 500
Det ble også konkurrert litt i Barbarian og Twintris.

Rekrutterer flere kvinner
Det skal ikke benektes at gjennomsnittsalderen på disse samlingene er relativt høy. Derfor var det gledelig at så mange av våre yngre deltakere møtte opp – og ble værende. Spesielt gledelig var det at vi på denne samlingen har økt kvinneandelen spillere med 100 %, og vi er nå totalt 1 kvinnelig spiller. Kvinnelaget imponerte stort i Wii Sports fra 2007, hvor hun vant golfligaen med god margin!

Klare for konkurransesesongen
Øvelsene viste at selv nybegynnerne kan styrke laget, og vi retter nå blikket mot konkurransesesongen. Her skal IT- og konsulentselskaper bryne seg på dette toppede laget, i det som noen mener er Norges mest krevende dataspill.

Vi gleder oss til mer moro!