Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO i svevet!

Denne uken arrangerte SOCO Aktiv tur til Modern Activity Center. Vi koste oss i fritt svev i vindtunnelen! Så ble kvelden avsluttet med mat og VR-spill.

SOCO Aktiv går ut på at vi alle inviteres til en morsom fysisk aktivitet eller treningsøkt. Planleggingen og gjennomføringen kommer fra en gjeng engasjerte SOCO’ere som har lyst til å finne på noe som både utfordrer og er gøy. Denne gangen fikk vi kjenne på hvordan det føles å hoppe i fallskjerm, men uten den risikoen det innebærer. 

Turen gikk til Gardemoen og Modern Activity Center. Etter en kort brifing fikk alle drakter, ørepropper og hjelm. Så bar det inn i kammeret foran den store vindtunnelen. Modern Activity har Norges største vertikale vindtunnel med et flykammer på 4,3 meter i diameter, 5 meter høyt skuddsikkert glass og en vindhastighet på opptil 300 km/t. Det er mye krefter man bokstavelig kaster seg inn i. Heldigvis blir man godt hjulpet av instruktører. 

VI fikk to runder hver i flykammeret. En testrunde for å kjenne på det å sveve alene. Deretter en runde med en erfaren instruktør som hjelper deg med å fly høyere og droppe ned. De fleste fikk nok kjenne på både nerver og litt høyere puls enn vanlig, men morro var det! 

SOCO Aktiv har arrangert en rekke aktiviteter, alt fra skogsturer til kajakkpadling, curling og skytetrening. Takk for denne gang og så gleder oss til hva de finner på neste gang!