Aktuelt

Lesetid: 3 minutter

SOCO Konsulentpriser 2019

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når SOCO-prisene for 2019 deles ut. "Årets Konsulent" ble Victoria Bjertnes, mens "Årets Initiativtakere" gikk til Kjetil Gjelsten, Morten Saue og Sindre Sandvik. Gratulerer til dere alle, og tusen takk for fantastiske bidrag i 2019!

Hvert år deler vi ut SOCO-prisene under årets julebord, og i år som i fjor gleder vi oss til å løfte frem konsulentene som har utmerket seg ekstra i år. Prisene ble, tradisjonen tro, delt ut på årets julebord. 

Årets Konsulent 2019 – Victoria Bjertnes

Kriteriene for å motta årets konsulentpris er å ha gjort seg bemerket når det gjelder verdiene til SOCO – DrivFrihet og Kløkt. Og i år er det Victoria som virkelig har utmerket seg!

Victoria utøver en utrolig jobb ute hos kunder, samtidig er hun med på å gjøre SOCO til en fantastisk arbeidsplass. I år har hun holdt SOCO Frokostseminar, foredrag hos flere kunder, bidratt på SOCO TestRadar og har også tatt initiativ til foredragsidemyldring. Ikke minst bidrar hun også inn som styremedlem i SOCO.

Også kunden skryter veldig av Victoria, Paola Aarbakke på Fremtind sier:

“Hun er en meget dyktig, engasjert og løsningsorientert testleder, og tester med masse pågangsmot og gjennomslagskraft. Hun er også veldig flink til å fremme samarbeid, både i smidige team og prosjekt. I tillegg er hun blid, positiv og en humørspreder i miljøene hun jobber i.”

Årets Initiativtakere 2019

Kriteriene for å bli årets Initiativtaker er at man har gjort noe ekstraordinært for SOCO, står for SOCOs verdier, samt tar ansvar for å å synliggjøre og dele sin kompetanse både ute hos kunder og internt i SOCO. Som tidligere har det også i år vært veldig vanskelig å finne én vinner. Derfor gikk den til Kjetil Gjelsten, Morten Saue og Sindre Sandvik i 2019!

Kjetil Gjelsten er energisk, påskrudd og har bestandig et lurt smil og et solid driv. Han har vært særdeles aktiv i år, med blant annet kursholder av SOCO Minikurs, foredrag på Testkonferansen Odin og SOCO frokostseminar. Initiativrik som han er, kommer han ofte med tips og innspill når det gjelder fag og bygging av SOCOs nettverk.

Morten Saue sprer både latter og kompetanse. Han er i tillegg en svært dyktig foredragsholder og han bidrar gjerne med kompetansen sin ute hos kundene. Han har i 2019 hatt flere foredrag ute hos kunde, holdt foredrag på Testkonferansen Odin og SOCO Frokostseminar, samt vært i førersetet på SOCO TestRadar

Sindre Sandvik er både kunnskapsrik og sosial, med et brennende engasjement for testfaget. I år har han også holdt en rekke kurs, både hos kunder og for enkelt deltakere, vært drivende testrådgiver for flere kunder, samt vært ekspertvitne i retten. 

Tusen takk til Victoria, Kjetil, Morten og Sindre for deres strålende bidrag i 2019! Vi gratulerer igjen til dere alle!