Aktuelt

Lesetid: 3 minutter

SOCO Konsulentpriser 2020

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når årets SOCO-prisene deles ut. Årets Konsulent gikk til Cecilie Haugstvedt og Initiativtakerprisene gikk til Audun Urke og Kjetil Gjelsten. Gratulerer til dere alle og tusen takk for fantastiske bidrag i 2020!

Normalt feirer vi årets slutt med et skikkelig julebord hvor hele SOCO gjengen og deres partnere er med. Vi skjønte tidlig at det ikke ville fungere i år, men litt feiring måtte vi likevel ha. Vi sendte en liten oppmerksomhet til SOCO gjengens støttespillerne på hjemmebane, og arrangerte SOCO Julelunsj på Teams med mat fra Morgenlevering. Tradisjonen tro ble det både taler og quiz, og ikke minst utdelingen av SOCO prisene; Årets Konsulent og Årets Initiativtakere.

Årets Konsulent 2020 – Cecilie Haugstvedt
Årets Konsulent går til en som har utmerket seg spesielt opp mot verdiene til SOCO; driv, frihet og kløkt. Det er alle ord som godt beskriver Cecilie! Hun deler gjerne av sin kunnskap og erfaring hos kunder, på konferanser, SOCO Frokostseminar og til SOCO gjengen. Covid19 er ingen hindring for Cecilie! Det ble innslag på Booster, NDC Oslo, Testkonferansen Odin og Agile Testing days – om enn digitalt. Hun er også veldig høyt verdsatt av kunden, og det er kanskje ikke så rart, med sitt brennende engasjement for testfaget og spesielt universell utforming. I 2020 var det ingen tvil – Cecilie er vår egen foredragsdronning! 

Årets Initiativtakere 2020 – Audun Urke og Kjetil Gjelsten
Kriteriene for Initiativtakerprisen er at man har gjort noe ekstraordinært for SOCO, står for SOCO sine verdier, samt tar ansvar for å synliggjøre og dele sin kompetanse. Som tidligere har det vært veldig vanskelig å finne én vinner. Derfor går den i 2020 til både Audun Urke og Kjetil Gjelsten! 

Audun og Kjetil har i år utmerket seg med sitt engasjement i SOCO, både under sosiale og faglige aktiviteter. I tillegg har de holde ulike foredrag hos kunder og på SOCO Frokostseminar. De har holdt foredrag på hver sin konferanse; Audun på Testkonferansen Odin og Kjetil på Agile Testing Days. 

Audun har i tillegg skrevet en rekke fagartikler for SOCO til glede for mange lesere! Han er med i TestRadar gruppen hvor de videreutvikler og skal lansere TestRadar 2021. Kjetil med sitt brennende engasjement for nye verktøy har sørget for flere workshop for SOCO gjengen med introduksjon til mabl og Eggplant.

Tusen takk til Cecilie Haugstvedt, Audun Urke og Kjetil Gjelsten for deres brennende engasjement og bidrag i 2020! Gratulerer igjen til alle tre!