Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO løper!

SOCO-gjengen liker å delta i aktiviteter, og i 2023 har vi sammen løpt langt! Vi har vært med på Holmenkollen stafetten, Toughest, Stolpejakt og BMW Oslo Maraton.

Holmenkollstafetten 13.mai 2023 

SOCO-gjengen deltok i Holmenkollen stafetten 2023. Vi var godt synlige med våre flotte grønne SOCO designer t-skjorter og fullførte 15 etapper med glans. Vi vil gi all ære til de som på kort varsel måtte ta på seg to etapper i oppoverbakke! Etter løpet var det herlig å komme tilbake til kontoret, hvor varm pizza og kalde drikker ventet på oss. Vi er allerede klare for påmeldingen til neste år, og denne gangen har vi som mål å klatre enda høyere på resultatlisten. 

Toughest Oslo 9.sept 2023 

Klokken 11:40, startet ni SOCO-folk sin første Toughest-opplevelse. Vi løp side om side og støttet hverandre gjennom hindrene. Fantastisk teamfølelse! Selv om noen av oss kanskje hadde sine tvil før vi begynte på hindrene, ble mestringsfølelsen utrolig tilfredsstillende når vi overvant dem. Det er absolutt ingen tvil om at vi kommer til å melde oss på igjen for 2024! 

Stolpejakt 2023 

Stolpejakt er en flott måte å trimme, være sosial med hyggelig kollegaer og utforsker nye steder både i nærmiljøet og andre steder. Det kan gjøres enten til fots eller på sykkel.  I SOCO er vi 13 stk som er med i Stolpejaktgruppen. Innsatsen er varierende med 3-1800 stolper per deltager.   Vi har hatt 2 felles turer i år på Ås/NMBU parken og til Nesodden. Avslutning med stolping og pizza er planlagt på Skøyen 1 november.    

BMW Oslo Maraton 16. sept 2023 

Tre av oss fra SOCO deltok i BMW Oslo Maraton. Målet var å fullføre halvmaraton, og alle klarte det med stil! Det var god stemning i løypa og veldig kult med heiende publikum. Nedoverbakken fra St. Hanshaugen mot mål var lekende lett med små-kramper. Vi brukte det ekstra giret vi hadde og kom i mål med gode tider. Turen fra målområdet på Rådhusplassen til kontoret i Rådhusgata 20 bar preg av kramper, men også en følelse av stolthet etter å ha fullført. Det blir absolutt påmelding til 2024!