Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Suksessfull start på SOCO OL 2024!

Denne våren lanseres SOCO OL for første gang! Initiativet kom fra Caroline Vegge som har laget en spennende plan for våren!

I løpet av våren vil det arrangeres seks ulike øvelser med noe for enhver smak. Her kan man velge å delta i minst fire av de seks konkurransene for å kunne kjempe om en plass på pallen, eller man kan droppe konkurransen og bare være med for å ha det gøy!

Denne uken ble startskuddet avfyrt med den første grenen, gokart. Det var topp stemning hos Harald Huysman Karting på Alnabru med både veteraner og nybegynnere bak rattet. Etter to intense heat stod ti dyktige deltakere igjen som kvalifiserte seg til finalen. Spenningen var til å ta og føle på da de ti finalistene kjempet i siste finale for å sikre seg en etterlengtet plass på pallen. Etter en kveld fylt med fart, spenning og konkurranseånd kunne vi til slutt gratulere Tor Anders Høyum, Torstein Vee Haukvik og Gro Kleiven med velfortjente plasser på pallen!

Vi gleder oss til de neste øvelse som enn så lenge er en hemmelighet. Neste gren blir holdt 15. februar og selveste vinneren av SOCO OL vil bli avslørt under sommerfesten vår i juni.

Det er ekstra stas med slike initiativ og SOCO stiller selvsagt som stolt (og eneste) hovedsponsor. Tusen takk Caroline for en vel arrangert start på SOCO OL! Vi gleder oss til fortsettelsen!