Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

Topp stemning og strålende vær på SOCO Sommerfest!

Det har vært så lenge siden vi kunne møttes igjen fysisk! Men med de nye retningslinjene i juni kunne vi endelig arrangere sommerfest, og slapp å bruke Teams, Zoom, Slack eller telefonkonferanse slik som våren har vært full av. Det herlige sommerværet la et perfekt bakteppe for utefeiring med grillmat og 1-meters distansereglen!

Alle konsulentene i SOCO sitter til daglig ute hos kunder og jobber i prosjekt, så vi pleier å møtes i hvert fall en gang i måneden på et SOCO arrangement. Enten det er en sosialt aktivitet, et faglig arrangement eller helst; begge deler. Dette er det nok flere som har savnet denne våren. Faste gruppemøter, e-sportkvelder med isfiske og Covid19-vennlige uteaktiviteter i mindre grupper har hjulpet noe, men det er noe helt spesielt når hele SOCO-gjengen samles.  

Derfor var det spesielt hyggelig når de nye reglene for arrangment ble oppdatert i juni, og vi endelig kunne invitere til SOCO Sommerfest! 

Vi tilbrakte kvelden på Hvitsten, i strålende vær, med grillmat, jordbær og kaker, den tradisjonelle quizen og fantastisk selskap med flotte kollegaer! 

Nå blir det sommerferie for de fleste før vi igjen setter i gang til høsten med en, forhåpentligvis, litt mer normal hverdag! 

Tusen takk til alle som kom! Og tusen takk til vår egen Emil Wiik Larsen for fantastiske bilder!