Aktuelt

Lesetid: 3 minutter

SOCO varmer gata!

Vinteren er i anmarsj og Gateteam Oslo samler inn klær og utstyr for de som trenger det mest. SOCO ønsker å hjelpe til og vi har de siste ukene arrangert en egen innsamling. Det har ført til en fullstappet bil med varme klær og soveposer, som ble overlevert Gateteam denne uken.

 SOCO gir 1% av omsetningen til samfunnsengasjement, men det er viktig for oss å bidra med mer enn bare penger. Så da SOCOs lokale hjertesak; Gateteam Oslo skulle samle inn vinterklær for de som bor på gata, ville vi selvsagt være med. På ønskelisten sto varme klær, ytterjakker, soveposer og varme sko. Vi gikk gjennom boder, skap og kasser og vi endte opp med en rimelig stor haug på kontoret. 

Gateteam Oslo er nå tilbake på sitt faste sted på Europarådets plass. Der deler de ut mat, klær, hygieneartikler og mye mer til de som trenger det mest i Oslos gater. Etter en lang periode med andre løsninger for å tilpasse seg Covid19, er det flere som setter stor pris på at de igjen er på plass – spesielt nå inn mot vinteren. 

Planleggingen for neste ukes utdeling er allerede i gang. Det er dessverre fortsatt etterspørsel på herreklær og sko for sesongen. Det blir derfor en ny innsamling med november. 

Er du nysgjerrig på hva Gateteam Oslo gjør, eller har lyst til å bidra? Da kan du lese mer om dem på Facebook eller  www.gateteamoslo.no, og følge deres innsats på InstagramTwitter og Snapchat (gateteamoslo).


SOCO og vårt samfunnsansvar

SOCO har fra starten i 2012, ønsket å bidra til å gjøre verden et litt bedre sted. 1 % av omsetningen blir årlig brukt til forskjellige typer samfunnsengasjement. SOCO-gjengen har vært med på å forme hvordan vi fordeler beløpet, og vi engasjerer oss nå på tre ulike måter

SOCO Hjertesak Global – Deaf Aid Isinya

Deaf Aid Isinya er en norsk bistandsor­ganisasjon som arbeider for å gi skoletilbud til døve barn og unge i Kenya.SOCO er en hovedsponsor, og var i 2016 nede og besøkte skolen. Vi er svært stolte over det arbeidet som gjøres, og ydmyke når vi opplevde hvordan Deaf Aid Isinya hjelper barn og deres familie. Les mer om Deaf Aid her…

SOCO Hjertesak Lokal – Gateteam Oslo

Gateteam Oslo ble valgt som lokal hjertesak august 2021. Gateteam Oslo ønsker å gjøre en tøff hverdag for Oslos mange rusavhengige og hjemløse litt bedre. De er en frivillig non-profitt organisasjon uten politisk eller religiøs tilhørighet som hver onsdag, uansett vær, deler ut klær, sko, mat og andre livsnødvendigheter til de som trenger det mest i Oslos gater. Les mer om Gateteam Oslo her…

SOCO Ildsjel

SOCO støtter lokale tiltak og organisasjoner hvor SOCO-gjengen er involvert. Alle har mulighet til å søke om penger til det de engasjerer seg i. Det har ført til støtte til alt fra storband, fotballlag, gitarfestivaler til turklopper, lekeanlegg og utepeis til speiderlag.