Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Smakfull sommerfest hos Kulinarisk Akademi

Forrige uke møttes SOCO-gjengen på Mathallen Vulkan for et flott opplegg med Kulinarisk Akademi. I løpet av kvelden samarbeidet vi om å tilberede mat, nøt noen herlige retter og delte ut gjeve priser.

Alle konsulentene i SOCO sitter til daglig ute hos kunder og jobber i prosjekt. Så da er det ekstra hyggelig å møtes til den årlige sommerfesten. Det ble en flott kveld fylt med både latter, samarbeid og smakfulle opplevelser.

Festlighetene begynte med en spennende matlagingsøkt der alle fikk muligheten til å utfolde seg på kjøkkenet sammen. Med forkler på og redskaper i hendene, ble det både hakket grønnsaker og ørret, plukket reker og blandet ingredienser. Under kyndig veiledning fra kulinariske eksperter skapte vi nydelig frisk forrett, som etter en lengre instruks, ble vakkert dandert av oss selv.

Etter all innsatsen og samarbeidet som ble lagt ned på kjøkkenet, var det egentlig veldig fint at Kulinarisk Akademi sto for resten av rettene. Så kunne vi fokusere på de gode samtalene som gikk rundt bordet.

I løpet av kvelden fikk vi også tid til å anerkjenne og feire både små og store suksesser. Utdeling av priser tilknyttet den interne CV-festen ble utdelt, og den gjeve vandrepokalen i SOCO Fantasy-liga ble gitt videre.

Når kvelden nærmet seg slutten, var det tydelig at denne sommerfesten hadde vært en suksess. Med mette mager, glade hjerter og et ønske om å gjenta denne opplevelsen, sa vi farvel til Kulinarisk Akademi og ønsket hverandre en fantastisk sommer.

God sommer til alle, og takk for en strålende sommerfest!