Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Testdata, null stress eller verkebyll?

Er du utvikler, arkitekt eller tester som er opptatt av testdata? Nå er det siste mulighet til å delta i spørreundersøkelse og vinne en flott premie!

SOCO TestInnsikt er en plattform for analyser av aktuelle tema som de fleste av oss møter i hverdagen. Årets tema er testdata!

Hvordan jobber DU med testdata? Er det en tidkrevende prosess med mange involverte, eller kanskje du har et fullautomatisert opplegg som lager syntetiske testdata? Årets undersøkelse har som tema å finne mer ut om hvordan prosjektene forholder  seg til syntetiske og anonymiserte data under testing? Er det visse roller eller sektorer som skiller seg ut? Bruker vi testdata ulikt til ulike tider?

Vi er nå inne i sluttspurten av undersøkelsen, og vi ønsker å høre fra deg som på en eller annen måte jobber med testdata. Om du er en utvikler som mekker dem til, en løsningsarkitekt som ser verdikjeden, en akseptansetester som ønsker dem ferdigserverte, eller en testleder som bestiller dem – vi ønsker så mange perspektiver på testdata som mulig!

Alle som svarer innen 1. november er med i trekningen av en Remarkable 2.

Vi setter stor pris på din deltakelse i årets undersøkelse slik at vi får en bedre forståelse for ulike sider av testdata. Resultatene og analysene av undersøkelsen presenteres på nyåret i 2023.

Delta på undersøkelsen via denne lenken: https://www.surveymonkey.com//r/testinnsikt_testdata

TAKK FOR DITT BIDRAG!