Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO traineene ut i prosjekt!

SOCO sitt første traineekull er ferdig med sitt intensive femukers program. Neste uke skal de alle sammen ut til ulike kunder sammen med egen mentor.

SOCO sitt aller første femukers traineeprogram nærmer seg slutten. Caroline Kavli, Christian Lande, Henning Myhre Kvaløy, Ida Baaking og Katrine Nerhus Larsen har vært gjennom fem intensive og lærerike uker med mange ulike foredrag og workshops. De har lært om alt fra konsulentrollen, kommunikasjon og power skills, til ISTQB sertifisering, automatisering, ulike testverktøy, universell utforming og API testing. I tillegg har de vært med på mer sosiale aktiviteter som Escape Room, forestilling på Latter og overnatting på hotell. 

Så ikke for meg at jeg kom til å møte og bli kjent med så mange, på så kort tid! Det har vært både skikkelig hyggelig og lærerikt!

CHRISTIAN LANDE, SOCO TRAINEE 2021

Neste uke begynner alle i prosjekt hos ulike kunder innen blant annet bank, hotellnæringen og offentlig sektor. Allerede før sommeren var det avklart med kundene hvem som skulle til hvor og hva de kunne bidra med. Frem mot jul har alle traineene en egen SOCO Mentor som sikrer en vinn-vinn situasjon for både SOCO, traineene og prosjektene de er i ute hos kunde. 

Vi er utrolig stolte av gjengen og opplever også at kundene er meget positive til å samarbeide!

MARIUS MELE, DAGLIG LEDER I SOCO

Innholdet i programmet er det hovedsakelig SOCO-gjengen som har stått for. I tillegg har vi hentet ekstern inspirasjon Ellen-Marie Bjerknes Nygård, daglig leder i Gnist og Torunn Meyer med kurs innen kommunikasjon har SOCO-gjengen vært med på både sette sammen programmet og fylle det med innhold. Engasjementet har vært helt fantastisk. Tusen hjertelig takk til alle som har bidratt!

💚 Audun 💚 Børge 💚 Cecilie 💚 Elisabeth 💚 Esther 💚 Frank 💚 Frans 💚 Geir L 💚 Geir M 💚 Ingvild💚 Kenneth 💚 Keyhan 💚 Kjetil 💚 Lauritz 💚 Marius 💚 Morten 💚 MT 💚 Niruban 💚 Ola 💚 Sindre 💚 Victoria 💚 Tuva 💚

Vi er snart i gang med å rekruttere SOCO Traineekull 2022! Følg oss på LinkedIn og Finn.no for mer informasjon.