Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

SOCO Traineekull 2022!

Denne uken har våre nye traineer hatt sin oppstart i SOCO. Med et intensivt program de neste fem ukene, vil de bli klare til å gå ut i prosjekt hos flere av våre spennende kunder!

Det er en flott gjeng vi har i årets traineekull! Med ulike bakgrunn og erfaringer har vi fått en spennende sammensatt gruppe med Henna Bjørkskog, Isabella Otta, Lukas Nilsen og Stian Furu.

Tirsdag denne uken begynte deres femukers intensive traineeprogram hvor de skal gjennom en rekke temaer og sosiale aktiviteter. På planen står testfaglige emner som ISTQB sertifisering, ulike testvertkøy, metodikk og universell utforming. Like viktig for oss i SOCO er de medmenneskelige egenskapene, så workshops både innen kommunikasjon og motivasjon selvledelse og selvrefleksjon står på planen.

Hvordan SOCO gjengen bidrar inn sitt i programmet er helt fantastisk! Over halvparten bidrar med kurs, workshops og foredrag. Det er virkelig gøy å se hvordan alle vil bidra og dele sin kunnskap.

MARIUS MÆLE, DAGLIG LEDER I SOCO

Etter at femukersprogrammet er over, skal alle ut i hospitering hos ulike kunder i allerede planlagte prosjekter hos Skatteetaten, Fremtind og Stortinget Alle vil jobbe tett med en erfaren kollega som vil fungere både som mentor og sparringspartner. Alt for å få en kick-start på hvordan man blir en SOCO konsulent! 

Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen til SOCO!