Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Traineekull 2021 er i gang!

Denne uken har våre nye traineer oppstart i SOCO. Med et intensivt program de neste fem ukene, vil de bli klare til å gå ut i prosjekt hos flere spennende kunder!

Det er en flott gjeng vi har fått som vårt første traineekull! Med ulike bakgrunn og erfaringer har vi fått en spennende sammensatt gruppe med Caroline Kavli, Christian Lande, Henning Myhre Kvaløy, Ida Baakind og Katrine Nerhus Larsen. 

Denne uken begynner de på sitt femukers intensive traineeprogram hvor de skal gjennom en rekke temaer og sosiale aktiviteter. På planen står testfaglige emner som ISTQB sertifisering, ulike testvertkøy, metodikk og uu. Like viktig for oss i SOCO er de medmenneskelige egenskapene, så en rekke kurs og workshops vil fokusere på kommunikasjon, motivasjon selvledelse og selvrefleksjon.

SOCO gjengen sitt engasjement i programmet har vært fantastisk! Over halvparten bidrar med kurs, workshops og foredrag. Det er virkelig gøy å se hvordan alle vil bidra!

MARIUS MÆLE, DAGLIG LEDER I SOCO

Etter at femukersprogrammet er over, skal alle ut i hospitering hos ulike kunder som Skatteetaten, Politiet, Fremtind, Thon Hotel og SpareBank 1 Forsikring. Alle vil jobbe tett med en erfaren kollega som vil fungere både som mentor og sparringspartner. Alt for å få en kick-start på hvordan man blir en SOCO konsulent! 

Vi synes alle sammen det har vært kjempebra så langt og gleder oss til resten av programmet!

CAROLINE KAVLI

Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen til SOCO!