Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

Virtuell isfiske med SOCO bedrifts(e)idrettslag!

​Nok en gang avholdt SOCO Bedrifts(e)idrettslag sin mest pandemivennlige sosiale sammenkomst, nemlig SOCO Åpent Mesterskap i virtuell isfiske fredag 12. februar.

SOCO Bedrifts(e)idrettslag har tidligere jevnlig invitert til kvelder på kontoret med sosialt samvær og spilling (og turneringer) på Commodore Amiga, Nintendo (NES og SNES) og andre rariteter (til og med Atari). Men siden 2021 fortsetter i samme stil som store deler av 2020, har de, som mange andre, sett etter andre løsninger. Derfor ble det på nytt invitert til virtuell isfiskekonkurranse i ProPilkki 2 med SOCO Åpent Mesterskap i virtuell isfiske fredag 12. februar. 

Vi inviterte både venner og fiender inn på våre islagte virtuelle servere. Det ble ny rekord i antall oppmøtte, det viser nok at virtuell isfiske er en sportsgren i rivende utvikling og med stort potensiale. ProPilkki 2 kan nå også lastes ned som app, så vi mistenker at her er det mye muligheter fremover.

Og det er noe underlig meditativt med virtuell isfiske med gode kolleger og venner en fredagskveld. Med minusgrader ute, er det overraskende befriende å drille et hull, agne kroken og høre på finsk banning, mens du koser deg i varmen inne. Og så er det aspektet ved å være sosial med kolleger i en annen setting, selv om det gjøres via Discord.

Siden årets mesterskap sammenfalt med årets Valentins- og morsdagshelg, fikk vi høre at en av deltakerne fikk isfiskespillet i Valentinsgave av sin utkårede. Et lite tips til neste år her altså! Vi i SOCO Bedrifts(e)idrettslag mener nemlig dette er noe av det mest romantiske vi har hørt på lang tid.

Vinner av kvinneklassen ble i år som i fjor Tuva Narbuvold fra SOCO Bedrifts(e)idrettslag, og vinner av herreklassen ble Kjetil Granlien fra Stortingets e-sportslag. Vi gratulerer dere begge! Ellers stor takk til Geri Maurud som stiller med kompliserte excelark med vektede poengscore, og til Geir Lien for instruksjonsvideoer over snap. 

Vi gleder oss til neste runde med virtuelt isfiske! Enn så lenge er det bare å øve på egen hånd, så til vi ses på isen igjen; skitt fiske!