Frokostseminar med påmelding

Testing av mobilapplikasjoner

Velkommen til årets siste SOCO Frokostseminar tirsdag 14. november! Denne gangen er det vår egen ekspert på mobiltesting, Sahdia Moghal som deler av sin kunnskap og erfaring. Kom og lær mer om hva du bør tenke på når du skal teste mobilapper!

TIL PÅMELDING

Sahdia Moghal er en erfaren testleder som jobber både som funksjonell- og teknisk tester. I løpet av de siste fem årene har hun spesialisert seg på testing av mobilapplikasjoner hos ulike kunder. Det har gitt henne en omfattende erfaring innen testing av mobilapplikasjoner. 

I det neste SOCO Frokostseminaret vil Sahdia presentere ulike aspekter ved testing av mobilapper. Hun vil gå gjennom sentraler begreper og gi deg verdifulle tips på hva som må testes og hvordan det kan gjøres. Sahdia vil vise deg hvordan du sikrer at appen oppfyller kravene for universell utforming og hvordan du kan manipulere av data for å utføre negativ testing. I tillegg vil hun en gjennomgang av ulike verktøy som Proxyman og Maestro, som kan brukes i ulike type tester underveis.

Påmelding


Frokostseminar
Få informasjon om neste SOCO Frokostseminar!

Info og påmelding

Dato
Tirsdag 14. november 2023
Tidspunkt
08:00 - 10:00, foredrag fra 08:30
Pris
Gratis for alle
Sted
Hotel Continental, Stortingsgata 24/26, 0117 Oslo

Foredragsholder

Sahdia Moghal er en dreven testleder med sterk teknisk kompetanse og lang erfaring fra både private og offentlige kunder. Hun har vært i prosjekter hos blant annet Helsedirektoratet, Altinn, Ruter og SpareBank1. Der har hun hatt en rekke ulike roller, både som teknisk- og funksjonell tester, testleder, release manager, testutvikler og prosjektleder.

De siste årene har Sahdia vært i bankbransjen og har opparbeidet seg solid erfaring innen testing av mobile applikasjoner. Hennes gode teknisk forståelse, kombinert med fokus på godt design og god brukeropplevelse, har gitt Sahdia et helhetlig fokus på hva som må til for å skape gode mobilløsninger. Sahdia deler gjerne av sine kunnskaper og erfaringer innen testing av mobile applikasjoner, og har holdt en rekke kurs og foredrag innen temaet.

Les mer om foredragsholderen

Dato
Tirsdag 14. november 2023
Tidspunkt
08:00 - 10:00, foredrag fra 08:30
Pris
Gratis for alle
Sted
Hotel Continental, Stortingsgata 24/26, 0117 Oslo