Våre tjenester

Hva gjør vi?

Først og fremst sikrer vi kvaliteten på leveranser og løsninger. Vi er med fra begynnelse til slutt i ulike prosjekter hos kundene våre for å sikre at IT-løsninger ikke blir produksjonssatt med kritiske feil og mangler. Som Norges testpartner bidrar vi i alt fra rollen som testleder, testrådgiver til funksjonell tester og teknisk tester.

I tillegg til de ulike rollene ute hos kunde, holder vi også våre egne kurs og frokostseminarer med faglig påfyll! I tillegg har vi Testinnsikt hvor vi deler trendene for ulike temaer innen test.

Frokostseminar

Kompetansedeling er noe vi prioriterer høyt i SOCO. Vi ønsker ikke bare at våre egne folk skal bli dyktig innenfor testfaget, men at alle våre kunder også skal bli det. Fire ganger i året inviterer vi derfor alle våre kunder og samarbeidspartnere til SOCO Frokostseminar!

Testinnsikt

Hva er de viktigste trendene innenfor testfaget det siste året? Hvilke områder bør jeg oppdatere meg på? SOCO Testinnsikt har som mål å ta temperaturen i test-Norge, både det som har skjedd og det vi tror kommer til å skje i fremtiden. Første testinnsikt kommer første kvartal 2022, stay tuned!